Planirao ga postaviti na svoj posjed
160
Otkriven muškarac koji je ukrao konstrukciju mosta u Brčkom
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bascarsijski sebilj bi bas dobro izgledao u mojoj basci umjesto stare šljive... ima li ko traktor da mi posudi za veceras?
Ovo samo ima kod nas...
sta ti je drugo preostalo u ovoj drzavi ? Narod vidio od politicara da krade. Nema vise postenja nigdje, moras krasti da bi prezivio. Koliko smo nisko pali. Ovo je vise zalosno nego smijesno.
kliks,bio je to Supermen,100%
Ovo kao da je iz Top liste nadrealista:))
komsiniceeee Ja malo posudio most. Vracam sutraaaaa.
koja drskost i nekultura
hahaha ova vijest je prava po..turička:))To samo oni tako pametni uraditi mogu:)))) Čuj ukrao most:)))
TO mi je KOMŠIJA :O !!!! A mati kuka , nestaje krompir xD
haha cuj ukro most, aferim brate :)
I ja sam pokro pola Bosne pa nikom nista :D
haha sad i mostove krademo
Kad može država, što i mi ne bi kršili zakone? Uopšte ne vidim prepreku.
Alo, seljosi sa klixa, najprije udarite inicijale a potom ga imenujete...i ćorav vidi koliki ste šljam od portala. Ja sam ovdje samo da mogu pljuvati po vama. PLJU PLJU PLJU
Neka je ukrao. Eto dokaza kakva je drzava. Da ljudi rade i imaju para ne bi se to desavalo, a ovako snalaze se kako mogu. Jest sramota i zalosno, ali nek bude vise sram ove drzave, tj. onih koji je vode. Svakim danom sve vise razloga da je napustim jer ovdje samo mozes ici nazad, nikako naprijed. Naprijed mogu samo oni lopovi i guzonje koji su profitirali na ovom ratu sto je bio. Sve najbolje.
SAMO DA JE NEŠTO GUZOVACE,PRAVA SADAKA NACIJA. DA NAM ŽIVI SLOBODAN,NEZAVISAN I CJELOVIT K U R D I S T A N. ? ? ? MUTAFA BARZANI . . VOZDRA HERZOG
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Kraljevina Bosna je jedna od najmlađih kraljevina na Renesansnim Kraljevstvima. Naša Kraljevina trenutno ima nešto više od 300 stanovnika i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igrača. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlučujete kojim će putem ići vaš lik. Moguće profesije su krojač, mesar, kovač, mlinar, pekar, stolar. Također možete biti gradonačelnik, svećenik, general, ban, čak i kralj. Možete ići drugim putem i biti lutalica, pljačkas ili samo obični građanin koji voli doći u krčmu i opustiti se uz pivo. Možete se oženiti/udati i osnovati svoju porodicu. Pridružite nam se i zabavite. Možda vam se igra na početku učini teška, ali već na početku ćete dobiti poruku od ličnog mentora koji će vam pomoći da shvatite igru.