Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj zna 101%ko je roknuo Čelu. Radončić mu sređiva sve samo da ne propjeva.
gooUser1634476833 Haj uzpejac ne kaki. Dž đ č i ć treba izbaciti kao svugdje u svijetu. Trebalo bi onda napraviti i š mehko i š tvrdo. Sarajlije ga izgovaraju kao mehko dok komšije kao tvrdo.
Lik odlezo po života zarad 600.000 km, tlk nssi političari za sat ukradu
E jbg ne moze svako upasti u taj krug mafijasa sa kravatama...
Kada pocne policija udarati svi "mangupi" ili priznaju ili povale druge.Svi su jaki u čoporu
Harmonikaš
E ovaj decko je jedna vrlo ozbiljna njuska na ovim prostorima.... Bog i batina
Ako prizna 40 g.a ako ne prizna doživotna
17 god max!!!!!!
Поздрав мом старом другу Дарку и КЛИX-обом партнеру СРНА-и. Фин момак Дарко, само оклеветан. Вјерујте, кад сте у белају, Дарко ће вам држати леђа и пополовити сендвич са вама, ако сте у истој екипи. Рођени је то пајташ. Свима све најбоље.
ovaj se hurčio kao i dodo i sad traži dogovor, tako će i ova mečka što peva po šatorima.
Zabranio sam djeci da igraju GTA zato sto ubijaju policajce,a ja sam policajac
Fuj ti je rabota:)
sto pre izadje na slobodu pre ce vas sve pobiti a prvo ove koji su ga strpali u zatvor...sve jednog po jednog.... nemate pojma sa kim private dil...