Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZAKON Malo si odlutao od teme! Nije rijec o pedofilu hodzi nego o covjeku koji zlostavlja svoju porodicu!! Kako te nije stid postavljati tako glupe komentare dok te zrtve bjeze i sakrivaju se kao misevi. Bas je nekom drago da cuje da je neki otac pokusao da siluje vlastitu kcerku. Ne budi patetican!
Kakvi su ovo komentari,svi protiv jadnog \"čovjeka\".Najlakše vam je na muslimana , pravo ste \"islamofobični\", a da je hodža onda bi ga štitili.Hajmo bona i ini dobri muslimani zaštitite i ovog pedofila.
e da nam je zakon kako treba pa sve silovatelje samo kastrirati
kod nas je sve dozvoljene, samo me čudi da se još veća sranja ne dešavaju, s obzirom kakav je zakon i policija. mada ne treba zamjeriti oni koji trebaju raditi na promjeni zakona imaju pametnija posla ..tipa kako nahapati sto vise para i kako osigurati sebe i famoliju, te kako kuce napraviti....sve po zakonu
balkan
Meni ovdje ništa nije jasno?!!! Pokušao silovati kćerku i čovjek na slobodi?!!!
metak u celo,stoka poput njega ne treba da zivi!!!!!!!!!
diota bolesnog treba odmah uhapsiti ili na psihijatriju smjestiti.Dosta je bolesnih umova koji šetaju ulicama poslije kračeg pritvora,hoće li se naći osoba koja če ovakve zločine osuditi pravedno.
Moze se svasta njemu naci, al valja to i potraziti! Uzasna je cinjenica da su 3 prijave nasilja DNEVNO u Bosni i Hercegovini... A gdje su tek oni slucajevi koji se nikad nisu prijavili jer nemaju hrabrosti i slicno. Situacija je uzasna, kazem iz iskustva jer radim sa slucajevima koji trpe nasilje u porodici. Sreca pa postoje sigurne kuce, al et, manijacima se tesko staje u kraj, kako god da okrenes. FUJ!
mislim fakat mi nije jasno - vec dva puta pokusava provaliti i policija \"reaguje\", a sutra je vec na slobodi
ubiti radi namjere ubistva, provale na privatni posjed, krsenje javnog reda i mira, izazivanja opce opasnosti,.......svasta mu se jos moze naci.
vrlo pametno, nema sta.. neka sad svi zlostavljaci znaju da je kuca spasa u bihacu #@%$!@&**
zar ga ne mogu uhapsiti za pokusaj provale, makar dok se optuznica ne digne za zlostavljanje i pokusaj silovanja? ocito je opasan za okolinu.
Treba tom liku nonice polomiti