Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je kriv za tragediju? Sumari sjekli ilegalno drva na privatnom vlasnistvu. Vlasniku se to naravno nije svidjelo. Vlasnik je vise puta upozoravao i svadjao se sa sumarima. Sumari su nastavili, jer im je to hljeb, i moraju to raditi da prezive. Vlasnik je presao na drasticne metode i upozoravao da ce ih ubiti. Sumari nemaju izbora. Vlasnik ih je ubio. Krivac: Kantonalna sluzba koja salje radnike na ilegalne terene. Odnosno vlada. Odnosno izabrane stranke. Odnosno Vi. Svaka cast!
ma ne prdi. Kriv je seljacki primitivni mentalitet "JA CU NJEGA, OOBIT ON CE MENI MAJKU..." itd
Ne dipr i ne siri lazi. Nisu sumari sjekli ilegalno vec ubica. Prema posljednjim informacijama, Habib je ilegalno sjekao šumu, a do tragedije je došlo kada Habib službenicima nije dozvolio izvoz šumske građe, nakon čega je na njih pucao iz automatske puške i pobjegao.
To se desi kad sirotinji pukne film dok je maltletiraju lokalni serifi.
Bravo isto sam htio napisati
Al opet treba ubiti covjeka...ipak je to ubica.
ma odma stoku ubiti
Di je ime ubojice? ebem vam vase zakone glupe.
Velika je korupcija u sumarstvu jer velike su pare u pitanju a gdje su pare tu je i korupcija.
puno se u zadnje vrijeme rokaju budžetlije... a imaš toliko ljudi koji žive od šume, ako peticu ne sruši danas, neće mu djec imat šta jest
Da Bog dasnage i sabura porodicama ubijenih... Ubica da nikad vise ne vidi svjetlost dana!
Sve je ovo Rockefeller kriv
Dakle, oko sjece sume i to stihijske i nezakonite su se poklembesali.
Sirotinja krao drzavnu sumu da prehrani porodicu ovi ga htjeli u tvorza i jbg.tragedija..Ne moze gladan cojk vise durat..
Garant su ga godinama reketarili
jedina pravda...je da mu sude porodice ubijenih...sve ostalo su kerefeke i supe na viljusku...
@kurtovizija2 jel tako u tvom selu rjesavate probleme? krvna osveta i te karafeke?
Doživotna
A policijo sto nemas ovlasti iste sekudne da se rijesimo seta!!!
Na drvo objesiti
Mrcina