Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve neke pismene face baš su kuuul
I torbice idu u tvorza!
Aha, prave Broadway-ske :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Klixovci, trebali ste prikriti lica ovlastenih sluzbenih osoba u civilu... Bas profesionalno doprinosite prevenciji kriminaliteta!
ako budu imali srece mozda i opljunu prije nego im ubace
Koji crni zatvor, sta je s vama, nije vam ovo Amerika
Kako su sad lijepo svi mangupi kad se komentarise preko ovih anonimnih profila na klixu.. a kad bi isti ovi momci pored vas prosli nebi ste imali dovoljno hrabrosti ni da im tene pogledate ... sa istim se ovim momcima dnevno susrecem i nikad nisu bez nekog razloga ili prvi zapoceli neku svadju ili tucu ... lahko je komentarisati likove koje uopste i ne poznajete. Upoznaj te ih pa im u facu kazite svoje misljenje, bijednici -.-
Da su ovi tvoji pravi mangupi, a ne na baterije ne bi im trebalo nož da riješe problem :)
da l' je iko rekao da su bas ovi momci potegli noz ... sta ako su "zrtve" potegle ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odsjec im po desnu shaku i lijevo stopalo, ono, anatomski, dijagonala... I pustiti da nastave sa "normalnim" zivotom...
O.H- Ormanovic Husein K.M Korac Meho seljaci...
Ne branim momke,ali nikad ne znate stanje gdje su odrastali,sazrijevali da budu ovakavi,i opet ne zna se kako je do toga doslo
ne ovim momcima svima treba dati drzavljanstvo..i sandzima i albancima..a i bosanskim kriminalcima isto...lijepo pozajmiti pare i svima napraviti kuce po genocidnoj republiki i naoruzati ih do zuba..pa da vidimo koliko ce ta republika izdrzati...hehhe
Hahahaha gledaj ovom vojnom kaisa ja kakv je ko tifusar..Joj spadala Allahu dragi pa sta je ovo, ove treba odmah ukopati, ne dati im da zive..
Sve sami intelektualci. Po 5-10godina za pokusaj ubistva pa da vidis ko ce onda nositi noz sa sobom. Ali nase tuzilastvo ce ih ili ih je vec pustilo sigurno.
Za 24 saia su napolju takav je zakon
Ja bi uveo embargo na ove pederice
opet ne valja suditi niko od nas ne zna sta je stvarno bilo, ali stvarno imaju nekakve face boze me sacuvaj. ovom bradonji bi najvise robije slozio satro veliki M, a vidis kakvim se stvarima bavi u zivotu.
ja faca, odmah njima treba ruke polomiti
od zla oca i još gore matere
pogledaj mladosti naseg grada.... pogledam i stidim se.........
sta je sa ovom djecom, idite igrajte lopte, idite ganjajte curice, idite guziti, radite nesto korisno mamu vam sprcim vise, sve nkekavi mangupi svi zeljni dokazivanja a mozka 0 bodova ....jadni roditelji s vama :/
brate kako ovaj zadnji sa slika izgleda, ko da je iz pakla pobjegao, baš mu se vidi na licu čista zloba. na prvi mah sam pomislio da i ovi policajci što ih vode idu u čuzu :) pogotovo ovaj kockastoglavi.