Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa 22.godine od rata prošlo . Nije li vrijeme došlo da malo popustimo svi . Zar nisu umorni od svega ovog naopakog....
@bilic balije umorne? Pa samo kmece i kukaju non stop, prelistaj malo komentare na klixu i sama mrznja prema srbima, čak i na ovim člancima koji su o paljenju srpskih kuća.
ustase i cetnici ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako neko može zapaliti tuđu kuću a da mu taj nije ništa učinio. To može samo bolesna osoba uraditi.
ustasha i chetnik ...
Dabogda dobio 20 godina i morao platiti odstetu tako sto ce mu njegovu kucu prodati.. Ne samo njemu nego svakom ko ima ovakvo retardirano razmisljanje
Tako je privesti
To gowno od EU da hoće dobro BiH založili bi se za zakon o obaveznom popisu i osiguranju svih nekretnina kao što su sebi već odavno uveli a ne za neke izborne zakone u skladu s nakaradnim nametnutim ustavom.
JEDAN OZBILJAN KOMENTAR: SVA OVATERORISTIČKA DEŠAVANJA, BOMBE U BANIVIĆIMA I BIHAĆU, "NAPAD" NA ŠĆEPINO PISKARALO LATIĆA KAO I OVE PALJEVINE JE OSMIŠLJENO U BRABONČIĆ PARALAŽI A SVE IMA VEZE SA NOVIM IZBORNIM ZAKONOM I BUDUĆIM IZBORIMA!
DŽEmal neki.a bosnje odma počeli krivicu na hrvate. Federacija je genocidna tvorevina u kojoj žive genocidne ustase islamske i Katoličke vjere. Ustase su protjerali sve srpsko u ratu i evo trideset godina nakon rata pale srpske kuće i ne daju srbima pravo da budu konstitutivan narod u federaciji. Federacija je genocidna i njeni gradjani su genocidasi koji su izmišljeni na bilbordima.
pa vidis da nismo baš sviju protjerali... ;)
@maliumene pa ovi su povratnici, ako znaš šta povratnici znaci?
uzp zlikovci zapalili a Bošmjak priveden!
nek truhne sad 15 godina.
Objavite puno ime i prezime neka se zna.Nevidim razloga da ga sakrivate.
Hahaha,incijali ovog muslimana su se pokenjali po svima koji su ocekivali da budu Hrvati krivci,stoko smrdljiva,palite na bliskom istoku vase jazbine
Ma bolesni ljudi vise postali...
Nema budućnosti ako se ovako nastavi, nadam se da je narod svjestan te činjenice.
kakve budučnosti srbi terorišu čitav balkan dok se to pleme ne istrijebi nema ivdje života
Svaka čast Hrvati, vi ne date genocidnoj stoci da vam kolonizira ognjište... dok naše jugobalije prizivaju srpsko sarajevo i povratak srbalja koji su pobjegli jer su mislili da će za par mjeseci Mladić završiti posao i dati im da se vrate u kuće pobijenih Bošnjaka...
@DrVejsilHetjimitj "svoje"? Onda neka idu gdje vide svoje... za njih je ovo Srpsko Sarajevo... imaju Beograd... za neke je Hrvatski Mostar... imaju Zagreb... svako na svoje!
EH SAD SE UBIH RAZMISLJAJUCI ,JEL DJURO ILI DJEMO?!
Nije djemo... nema djemo muda za ovakvo nešto... djemo bi bratstvo i jedinstvo, dok se djuro sprema da i nejmu ovako piromaniše kuću...