Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na vjesala.... objesite lika i to javno, da svi vide....
Kako bih ga ja ufff... njemu treba kakav niger da mu ga zada straga da mu oči ispadaju majku mu kalajsanu!!!
@em Oprosti sto sam koristila \"em\" nisam odmah primjetila, mozes ponoviti svoj komentar - ti znas sta znas a mozda bi bilo vrjednije da kazes tamo gdje ce to biti od koristi.
gdje piše da je silovanje opravdano?
Opet sve sami bolesnici se javljaju sa svojim komentarima. Čuj molim te lijepo, djevojke provociraju sa svojom odjećom pa budu silovane? Pu koji ste vi primitivci! Prvo, taj dan je bilo jedno -10, drugo bolesnici su imali pištolj i treće ono, što je najbitnije i da je htjela da hoda u gaćama niko ne bi trebao da je pipne, to je valjda demokratija, zar ne? Možeš misliti bolesti, izađeš sa jaranom oko 19,00h, hodaš okolo i dogovorite se da silujete, koji magarci! Treba povećati kazne, pa bi svako barem malo mućnuo glavom prije nego što se usudi pomisliti na ovako nešto. Negdje bi za ovo dobio doživotnu robiju!
[email protected] duso nemoj da mi koristis \"em\"!! meni se komentar brise samo zato sto kazem da to nije ta osoba, ali eto, boli me neka stvar..
justice for all
Kastrirati stoku
da li je silovanje ako mi djevojka kaze siluj me, imam zelju da me silujes ??? Nije prva da mi je to rekla a skroz normalno izgledam !!!! do koga je problema ???
Pod hitno uvesti smrtnu kaznu vjesanjem! Bog!
možda su kazne koje ti nabroja ali ako silovanje počini crnac, no inače kazne za silovanje u Americi su nekada vrlo niske gotovo smiješne...progooglaj malo o tome pa ćeš se uvjeriti ... a zašto daju takve kazne , fakat je smiješno..možda jer smatraju da kaznu treba odrediti shodno dužini ćune koja je istu počinila ...šta li !? reagujem na tvoj komentar jer kažeš da je to eto tako divno u Americi uređeno a istovremeno ismijavaš Šerijat...draga moja tamoneka, šerijat je po tome jasan, čovjeku za kojeg se dokaže da je počinio silovanje je SMRTNA KAZNA bez obzira bio crn, bijel, žut ili narandžast...eto to ej šerijat, pa neka se opet neki kabadahija nađe da te napastvuje, tebe, ili tvoju sestru ili kćerku...
htio sm napisati: drago mi je da nisi shvatio prošle komentare kao uvredu. sorry, tek sam sad vidio šta sam napisao. izvini, care.
e, brate, to zaista poštujem i pozdravljam. licemjerstvo je jedna od najgorih osobina i u Islamu i po svim moralnim normama. samo, prijatelju, nemoj ocjenjivati Islam po postupcima pojedinaca. Ako ćeš ocjenjivati Islam, izuči Kur\'an i sunnet Muhammeda s.a.w.s. Pa ako ti se ne svidi, poštujem tvoje mišljenje. To je bitna razlika. A griješnika naravno ima u svakoj vjeri, pa i u Islamu. Kao i po pitanju alkohola, kojeg je Islam zabranio. A pogledaj većinu naših muslimana... Ali to ne znači da je Islam loš. Islam ima jasan stav o tome i čist je od toga što neko pije taj alkohol. A taj ko ga pije, to je na njegovu dušu i njegovo vjerovanje. I meni je prijatelju žao zbog takvih stvari koje se dešavaju, ali ipak ih ne treba poistovjećivati sa Islamom. To su djela pojedinaca koji se deklarišu kao muslimani, a koliko su muslimani (i koliko sam, uostalom, i ja musliman), to samo dragi Allah zna. Ništa, prijatelju, drago mi je da nisi shvatio prošle komentare. pozdrav, sve najbolje
ocigledno ne znas i da su pravoslavci i jevreji u mnogim zemljama svijeta takodje \"osuneceni\" - a o moralu da pricas, nemoj, pogledaj u svoj narod prvo, ma ko bio vidjet ces da ovo sto osudjujes u drugima u tvojoj podsvijesti se jos odigrava. Neka sudi onaj ko grijeha nema - rece Isus, dobro znajuci da takvoga nema.
1.Osoba se koristila mojim tacnim imenom 2. verbalna zloupotreba i vrijedjanje
@@kkk Nije ni meni namjera da vrijeđam muslimane. Poštujem sve vjere, sve svete knjige i vjernike koji se pridržavaju osnovnih postulata vjere. MRZIM LICEMJERNE VJERNIKE koji vjeru zloupotrebljavaju da bi ostvarili kakvu korist. Živim i radim među muslimanima i velia ih je većina upravo licemjerna. Bio sam prisutan ljetos za ramazan na poslu kada su jedna Sandžaklijka , jedna djevojka iz Sarajeva i jedan momak napali ženu zbog posta. Djevojka porijeklom iz Sandžaka je bila prema njoj toliko maliciozna da sam ja od nje strah osjetio. Sandžačka divljakuša koja se isticala kao velika vjernica da bi uz ramazan pokazala tko je ona zaista. A posao je dobila uz intervenciju nekakve organizacije ratnih ljiljana.
Ne znam zasto si isla tako daleko da mi i ime nadjes ili cak da mi pozelis takvo zlo - osim ako si vec puna tmine sama. Ja sam samo govorila da je problem veci, kolektivne prirode i jednostavnom logikom znam da nasilje se ne lijeci nasiljem, uvjeravam te. Dati mu kaznu, svakako - cak i dozivotnu da ima vremena da razmisli ali isto tako ove potencijalne siledzije koji su vani treba lijeciti kako bi se problem sto vise iskorijenio. Boze sacuvaj da se tebi ista slicno desi a ti spavaj mirno ako mozes sa toliko jeda cak i prema onima koje nikad nisi srela.