Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZAKLANA ... ?!?!?!
@Cuj ovo ,,u jednom ste trenu spremni da sebi nesto uradite\"hallo ovdje je zena zaklana.Sve se bojim da bi svojoj materi tako pozelila.
ne rise genocidas
uslje usljave
ne opravdavam ovo nimalo.ubiti nekog je nešto najstrašnije. ali,niko ne zna šta je razlog.nemate pojma kako je kad danima trpite uvrede,nasilje,ponižavanje.u jednom trenu ste spremni da sebi nešto uradite jer mislite da ste bezvrijedni,da neznačite nikome.pogotovo ako iza vas ne stoji niko i nemate nikog da vam pomogne. ne opravdavam ovo,opet kažem ali društvo se treba više pozabaviti ovim problemom.
jok ba jednom rjecju,.... BALINLUK
Jednom rjecju, MASAKR!