Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A znali ste obicnom gradjaninu kad dodje da prijavi kradju reci,druze mi ti tu ne mozemo nista pomoci,ako te nazovu,plati i suti,dobro si proso.Ma ko vas jebbe smetljari korumpirani!!Samo mi je krivo sto se kola slomise na pogresnim momcima!!
Nasa policija samo zna mandatnu napisat il reci sta cemo kolega
srecko ce buti uskoro sracko
Policija zna od A do Ž ko po Šeheru krade automobile. Isto tako zna i njihove saradnike. Vrijeme je kucnulo da se obračuna i sa jednim i sa drugim. S obzirom na entitetsku granicu ne može se intervenisati u Palama, ali zato se Palijaši mogu dočekati na ulazu u čarpiju i kvalitetno izrešetati tako da se zadovolji pravda, ali ujedno i da se pošalje poruka svim budućim vlasima koji planiraju da pljačkaju po šeheru.
@iopettralala Ne može se napraviti jedinstvena policija jel vlašine iz PC entiteta ne dozvoljavaju. Postojao je aprilski paket kojeg je Haris pametnjaković otkantao i sa tim paketom je uništena prilika objedinjenja policije na teritoriju BiH. Ovako sada postoje entitetske granice i zato pljačkaši dolaze iz Pala, Istočnog Sarajeva i Sokolca, jel čim pređu entitetsku granicu, Federalna policija više nije u nadležnosti.
Imal osumnjiceni ime i prezime, adresu, sliku?
nema, to je za osudjene. Ili hoces reci da se treba blatiti svako koga bilo ko drugi prijavi bez obzira na istinu?
@BulevarRadosnih Jednog po jednog vlahonju vaša PC policija ko pujde hvata i o svom trošku ih dovlači nama na "ispitivanje" ;) ;) ;) Što ste po Šeheru krali - krali ste. Sad može komotno pola Pala da stavi ključ u radionice i polakom putem "perspektivnijih" dijelova šume ;) Sad valja stisnut pa doći nešto ukrasti, a znaš da ovi ovamo te čekaju na čeki, željni osvete a i poruke. To je ono što tebe boli ;)
Stize Dodik i Kusturca once sve u corku poslati sad imamo modera zatvor ali u Istcnom Sarajevu . 😁
Ne znam kome prodaju m... za bubrege?! Dobro se zna ko je auto mafija na Palama umiješana sa RS policijom, samo još da se da odobrenje od glavonja za hapšenje!
Sad ga kopčaju na struju.
znaju koja je organizacija 100posto
Nedaj Bože da objave ime
Na podrsci ispred BBI centra, okupilo se nekoliko novinara, stotinjak policajac i desetak gradjana Sarajevo. Nek neko onda napise da Sarajevo nije siguran grad, ocigledno je da jeste jer nema puno gradjana koji se osjecaju ugrozeno Gradjani Sarajeva, ponos ili ne ?
Kakv crni ponos? Znamo svi kako završavaju skupovi u Sa! Tako što se neka politička stranka okoristi i promoviše sebe! Ovaj skup "nije uspio" pa se ne javljaju! Mrš!
Oduzeti ga od batina dok ne propjeva
Gubitak je nenadoknadiv,sada se potrudite da ne bude uzaludan. Sve koji cekaju sudjenje a brane se sa slobode u predmetima auto kradje i napada na sl.lica- pritvoriti jer imate osnov obzirom na mogucu visinu kazne normalno po clanu koji kaze da je bez obzira na jamcevinu i javljanje doslo do uznemirenja javnosti itd.....
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa aaaaaaa sve mi uzelaaaaaa
jeb te ga bio kriv ili ne
2018 godina, vlasi i dalje ubijaju Sarajlije
Godina 2018 nivo zatucanosti jadnog naroda ove jadne drzave i dalje na nazalost zavidnom nivou.
Ja sam iznio cinjenicu, ako se tebi to ne svidja, zao mi je ne mogu ti tu pomoci