Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kordicu jesi obisao partizansko
Ovo mi baca na Adisa Pokvića iz Vakufa. On najbolje slika ove simbole
Dodičići i Čovičići izjavljuju jedan drugom ljubav.
zasta su ono glasali srbi,zajedno s dodikom,a ja,vitalni nacionalni interes,Pelješki most,jel?Eto vam sad,žalosno,zaosta,al mi je drago da se otkriva pravo lice UZP-ovaca,hercegovačkih ustaša.a dodik šuti ko p.čka,neka vam
Stvarno se može vidit da i na ovom klixu postoje ovce, kažu muslimani, hrvati, srbi,bosanski katolici, itd su ovo napravili. Ne brato moj, ovo su politički vojnici uradili za pare za političke poene od vas ovaca. Dokle više mržnja, nemože ti biti bliži turčin i bugarin od srbina i hrvata. Samo hrvati i srbi trebaju biti iskreni o prošlosti kao i mi bošnjaci i onda možemo svi naprijed.
Bravo za mostarske Ustase,Trebinje,Mrkonjic grad i Posavina ce biti HRHB
Promicatelji europskih vrijednosti
Dje Salem ovo je i njegov problem nije samo Kordicev
Idioti, blago receno.
Kaze nacelnik Kordic skretanje paznje sa svega dobroga u Mostaru.Lako ti je naci pocinioce to su isti oni sto su prosle godine po mahali pravili nered,to su oni sto polupase partizansko groblje to su oni koje tvoj gazda Covic angazuje za te stvari.Eto ti ih pred nosom se seću mozda cak dolaze u i prostorije HDZ.Sad se kao pitate ko je to uradio.Ispade svi znaju samo se ti pravis mutav.
Ne treba biti previse pametan i zakljuciti tko je to napisao i po cijem nalogu...
Za svaku osudu...fuj! A Kordić nije imao vremena doći na partizansko groblje u Mostaru ???? Kordić,Kordiću ....loš si ti gradonačelnik ...L0Š!!! A ŠEF TI JE OLOŠ!!!!
I još treba da mi Maxov mesar sjedi u Predsjedništvu BiH. E neće, dok je Zlatni Ljiljan živ ⚜️⚜️⚜️
Idu izbori vec uigrani dogadjaji
Ruse partizans groblje , nedaju mrtvim pravoslavcima mira ni u grobu . Unistavaju dzamije . PA KO JE KORDICU UGROZEN U HERCEGOVINI . Ma trema se jednom za uvijek sa njima obracunati