Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona prava papanska konjina, ja mislim nema ni osnovne skole !
e moj ado, a k\'o djeca smo se igrali u novom naselju, sad si u kriminalca izrast\'o... sram nek te bude... tvoj prijatelj iz djetinjstva!
jeli to utoka u torbici i na plaži? sve naki revolveraši...
Vidi Mirse komada...ja jes zahjheban...vidi mu \"trokuta\" ..aferim Svicarac, jesi jak i vidi se....samo si mi se nesto plaho naprego, da ti se nije prishralo pa ga cuvas, il je prskavac pa si mi se sav malko zategho....dobar komad bukovog KLOCA
Šta bona pričaš ti? Ako ti puno mlatiš zna se po čemu dobiješ. Sretno ti sa tvojim uhljupom Mirsom Švicarcem-padinskom skelom
*likovi (greska u tipkanju) :)
Doticni :) Znam o cemu pricam.. ne bih valjala gluposti bez razloga kao sto to cini vecina. Moja jedina namjera je bila da ovim ovdje shanerima kazem da to nisu likovima kojima se mogu smijat i gluposti valjat. A sta ti mislis kakvo sam celjade?! Pismeno, dakle.. gradsko jasta. ;)
Nece te sena dzaba dirat. Sumnjam ja da ti znas ikog od spomenutih. De mi reci sad, jesi li ti gradsko celjade?
CoCoBryce nije ti sena \"mator\" lik ima 26-27 mozda i bas je obicna budala kojoj je sve svejedno pored njega je i bera sa 23 god, samo je pitanje kolko ce dugo svirati po zatvorima a sto se tice ovog uhapsenog canovica-cane, na sta si ti brate spao sa ubicama i krimosima da se druzis i obavljas poslove za njih bruka cana bruka
@ CoCoBryce tebra cijenim tvoj entuzijazam i slazem se sa poentom price, al de molim te bar ponekad zarez il tacku ubaci. nije se valjda 8 godina dzaba u skolu islo
@CoCoBryce : Sa nekulturnim neznalicama nemam namjeru da vodim raspravu. Kad upoznas bar jednog od njih i pogledas ga u oci onda komentarisi. ;)
jao ne mogu da vjerujem komentara kakve citam...sve hrabri momci preko interneta...mirso svica je jedan od najjacih ljudi u bosni i hercegovini i sire i sumnjam nesto da bi iko od vas smjeo uzivo i pogledat samo u njeg....ali ko sto kaze nas drug cana,KO JEZIKOM MLATI GUZICOM PLATI!
Ma sta .. kakvo Sarajevo i zatvor.. daj ba. Zatvore Svicarca.. ima Sena koji je jos ludji. Na trznom kad prolazis samo molis Boga da te ne pogleda jer ko zna mozda mu se nesto ne svidi na tebi pa te samo ukoka. Niste vi ocito svjesni situacije kakva je u Tz. Ali.. posto vidim da ovdje vlada opca nezainteresovanost i primitivna zelja za svadjom, necu se trudit da ostavim neki utisak.
izgleda da je danas in bit lopov,ubica,mafijas... sve su nam vrijednosti poremecene u pm
Filozofkinja ,budi pametna i ne ostavljaj svoje ime na komentarima ,evo ja te bas nadjo na fesju ,jesi li prirodna plavusa ili se farbas oci moje lijepe :)
Sto ovaj Mersad nije istetoviran?
u Tuzli je raja goli olos i zlonamjeran bez morala,i staroi mlado