Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nelegalno ili legalno oruzije u kuci je veca opasnost za ukucane nego za one koji bi napali kucu i ukucane.
Neznanje je opasnost a ne oružje
Boze sacuvaj..
Njima dalo tešku artiljeriju, a nama SIPA uzima i ove ptičarke što imamo.
genocidna posla :)
Kad ja kažem da svaka, ali baš svaka srpska kuća ima arsenal oružja, ove pobjeglice i podrumaši se smiju....
Najgore je sto dijecu stigne kazna roditelja....a posebno u Vlasenici su pocinili genocid...ko zna mozda je na Branjevu ta ista puska Bosnjake ubijala na isti nacin....neka je laka crna zemlja djecaku i smiraj porodici.....Amin!
Nabije te potrica na kolac ko sto ti je i baba bila nabijana 500 godina...na modar, obrezan ***...
Tuga brate,tek postao na svijet a već ga napusti :(
I ovo nije ni prvi a ni posljednji slucaj da na ovaj nacin neko nastrada..... Ne razumijem ljude kojima je normalno drzati napunjenu pusku na dohvat ruke u kuci! Ako vec zelite to, onda svoju djecu "posadite" pred sebe i fino im sve objasnite kako to fukcionise a ne ko "la'fo" nesto skrivate to oruzje.... Znam da ne mozemo svi mrziti oruzje, ali kad ste vec zeljni pucacine/rata/opsjednuti zastitom doma, onda djecu na livadu, poredajte konzerve i nek uz vase prisustvo "oceife" a ne da ovako nekome uniste zivot u igri!!!!
samo ne znam zasto ljudi ostavljaju napunjeno oruzje po kuci ako znaju da djeca mogu naci i uzeti
Tuga.. :-(
Nikako ne razumijem kako ovako ostave oruzije na dohvat ruke.
Roditelje poceli stizati aferimi?
Sve se vraca, na ovaj ili onaj nacin!