Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I.M. se pobio sa L.K. dok je U.P. priskocio u pomoc prijatelju F.J. da bi zatim na njega nasrnuli D.B. i njegov rodjak O.A.
@sdppopusilic Bice i oni al' dok ih uhapse....
to je pravi grad. tuca, osam ljudi. nema pistolja, bombi, kalasnjikova.svaka cast Zenica!!
"Iz MUP-a ZDK su dodali da je u fizičkom obračunu korišteno hladno oružje, te da više detalja još uvijek nije poznato. "
@baboatif ne kontam
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema vise vlaha u Nicaze,a opet se mosnjaci iskrvise u najjacem SDA bastionu.
Cobani sisli sa brda pa da se dokazu kako i ko je jači kad cjeli dan balvane bacaju🏔
eh da mi je osjetiti zeljezarin miris dima
5 uhicenih, 3 u bolnici :)
Njih dvojica ja i babo sami :D
Milicijo oružana silo, rade lole što je njima milo. HAHAHAHA
divljake kastrirati. nasi zakoni su premlaki sto se tice narusavanja javnog reda, pljacki, ubistava i voznje u alkoholisanom stanju. prepisati americke zakone u ovom slucaju.
samo hapsi milicijo
SAMO PICKE KORISTE NOZEVE...ALI TO SU TI NOVI ZENICANI...VIDIO OD BABE KAD JE MORO NOSIT CAKIJU DA GA GRADSKI MANGUPI NE BI MALTRETIRALI JER JE SELJACINA OKORJELA...E MOJA ZENICO NA STA SI SPALA....SVE DOSLJE,SVE SELJACINE,NEMA VISE ONE STARE RAJE IZ CARSIJE NAZALOST...
Inace tek izasli iz robije
dizajn klitorix opet pun promasaj
Divljaci
nn
balijska posla