Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošto ni banke nisu sigurne, daidža je trebao 10 000KM negdje zakopati, 10 000 KM u banku za koju misli da je najsigurnija i 10 000KM negdje u stanu zdekovati,... Šta god da bude, ostaje mu onih 20 000KM. Ko došo, ko došo, daidža došo!
Sam si odgovorio na svoje pitanje a kao fol neznaš šta znaći.I mnogi Srbi kažu dajđa i amiđa.Ako ti se više sviđa ujko ti tako i zovi.
E moj Teks, nisi ni svjestan koliko si glup. Bogatstvo jednog jezika i lezi bas u tome. Nekome dajdza, a nekome ujak. Sta ima u tome lose. Dajdza je naucio lekciju. Ubuduce ce pare drzati u banci.
MA VALA NE DAJDŽA HALALI ZNA SE DA JE U NAS KOKUZLUK A 30000 I NISU NEKE VELIKE PARE.......HA HA HA
@Teks ti samo mozes popusitii turske kurcine.
Sta je to daidza? Sto ne kazete ujak, ye.bo vas mentalitet turski... mozes tursku otjerati iz Bosne ali ne mozes iz glava ovdasnjih bosnji... poceracemo vas jednom sve za anatoliju
joj jaska legende... jos pun rezervoar nasuo kad uzeo pare i da se ne skonta ccc
Glupane glupane glupaneeeee
Dajdza glup ko k....c. Pored onolikih banaka, on DRZI PARE U SA U STANU !!! Halo konjuuuuuuuuu jesil ti normalan????????????
Dajdža po kući drži 30.000 km neka mu je uzeo