Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PALILO JE TO SINE MOJ PRIJA 15-30 GODINA VIŠE NE I DA NISI PAO PAO BI KOD NARODA OD PUSTA LUPANJA PO UŠIMA MAJMUNE
I.S. (27) iz Orašja je od prije poznat policiji tako da je vec pusten, uz nagodbu sa sudom da to vise ne radi jer to nije fino...
Čuj radi pokušaja! Pa onda ste mene trebali davno uhapsit! Kolko sam ja puta pokušo, al uvijek bezuspješno! Al ne brinem se ja, i ćorava koka ubode jedno zrno!
Ne vjerujem da je toliki moron da ga neko uhapsi zbog "pokušaja falsifikovanja novca". Falsifikovao je on njega, samo nije uspio da ga stavi u promet u dovoljnoj količini, što je druga stvar. Ali eto ko zna, možda ono baš kad je htio pritisnut dugme "štampaj" uletiše drotovi i zgombaše ga. Za Monopol mu trebalo.
Mora se nekako covjek snaci,