Orašje: Pijani muškarac cementom pregradio put

S
SRNA
13.11.2011. u 14:42
0
3
Orašje: Pijani muškarac cementom pregradio put
0
Orašje: Pijani muškarac cementom pregradio put Orašje
Pijani četrdesetsedmogodišnjak iz Matića kod Orašja postavio je vreće sa cementom na put kroz selo i obustavio saobraćaj zbog čega su mještani tražili pomoć policije koja ga je uhapsila.
Marijan O, koji je u blizini porodične kuće pregradio put vrećama cementa, uhapšen je zbog sumnji da bi mogao nastaviti s incidentom.

"Prilikom hapšenja agresivno se ponašao, tako da su ga policajci savladali i vezali lisicama, a zatim odvezli u orašku Kantonalnu bolnicu", kažu u Policijskoj stanici u Orašju.

Ljekar je uhapšenog uputio na nevropsihijatrijsko Odjeljenje tuzlanske bolnice, ali ga tuzlanski ljekari nisu hospitalizovali, već je vraćen u Orašje, pa je do daljnjeg zadržan u policiji.

U oraškoj policiji naglašavaju da je Marijan O, koji je odranije poznat po incidentima, prilikom transporta za Tuzlu vrijeđao i omalovažavao policajce koji su bili u njegovoj pratnji, zbog čega će biti novčano kažnjen.

On će biti sankcionisan i zbog narušavanja javnog reda i mira drskim i nepristojnim ponašanjem, odnosno obustavom saobraćaja, javili su federalni mediji.


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: