Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to ubije covjeka i jos negira... boze sacuvaj!!!
Čuj, ubio čovjeka i kaže nije kriv ..... Pa tko ga onda ubi - Miki Maus ili Paja Patak ???
Gustav Krklec ga je rokno
zub za zub samo...
raja polahko...ne mozete tako da pricate kad ne znate sta se je sve desilo.niko ne opravdava ubistvo al treba razlikovati ubistvo sa predumisljanjem i samoodbrana.moja jaranica je bila tu i ona je sve vidjela ko je kriv.kriv je vozac koji je vozio sto nije htio stati jer su u gracu bili radovi na putu a on nije htio stati gdje svi vozaci stanu,suljo nije nikom nista psovao(ovo je sigurno tacno)samo je rekao "jarane haj nam stani"..on nije htio...u tom se javlja dulic mozda pjan ipak to je lola uvijek pijan on nesto dobaca psuje vako nako.,bilo je jos vozaca koji su lozli dulica haj idi mu pokazi ko smo..suljo je izasao i udaljio se a ovaj je krenuo za njim...kaze moja jaranica da se suljo nije odbranio ovaj bi ga na smrt prebio...nazalost jedan ubod je presudio...tuzna sudbina i sulje i armena.......a sto se tice cakije pa koji to muskarac ne nosi cakiju....et raja toliko od mene :D mozda sam vam pomogla ugl.najveci krivac za sve ovo je GRAS i seljadija koja tamo radi...pozzzzz
Šta studiraš?
Eto, tebi za informaciju, stvarno ima muškaraca koji ne nose čakiju, a vjerujem da ima žena koje ju nose ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
to što ima bahatih revizora i vozača ne znači da netko zaslužuje smrt,tko može normalan to opravdavati?
ljudi su pukli, ubijaju jer neće im stati gdje žele, jer nemaju karte, ovoga, onoga. što je jedan život vrijedan toga?
Suljo harmonikaš iz Gradca čini mi se, a mislio sam da se vratio na pravi put. . .
Ko je kriv, a ko nije - ne znam, jer nisam bio tu, ali znam nešto drugo. Znam da su GRAS-ovci stoka da ih nema. Niko od GRAS-ovaca nikada nije dobio batine, a da nije zaslužio. Što se tiče ubistva, neću komentarisati.
Seljacka lola od Sarajeva, ako nije u mladosti sisao u grad, sad ce po stare dane sici u gradski zatvor.
Nemojte pricati kad ne znate. Suljo je djelovo u samoodbrani i ubio ga je kako bi vecina nas u tom trenutku postupila. Da vas neko tuce, mladji i jaci, sta biste vi uradili? Ove price da je nekog ranije klao nisu istinite, ali je tacno da je covjeka napravio invalidom zato sto mu je nesto ukrao.
Ne branim ni jednog ni drugog, samo gledam realno. Sta bi ti uradio da ti je Dulic dijete tukao?
Tramvaj u Hadzicima, hm ?!
Pa da je kojim slucajem bio pilot opet ne mora znaciti da Hadzici imaju aerodrom.
Ivinjavam se zaista, mislio sam da je greska. A ustavri jeste greska, samo moja u povrsnom citanju teksta. Jos jednom, izvinjenje !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)