Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Činjenica da niko izvan automobila nije povrijeđen u toj nesreći me veseli. Šteta za djevojke al na kraju znale su s kim i u kakvo vozilu ulaze. Šteta što on nije poginuo.
A sta je sa slucajem Ferida Hadzihaskica kojem je mama zavrsila da mu se vrati vozacka istog dana. A dvije cure kod muzeja. A zena na alipasinom. A ovaj glavonja 3 zivota uzeo. Dokle ce se u Sa kupovati sloboda.
@Namazanko a ne pitas za Efendica?
ima ovakvih jos...u samnicu 40god.i slike mu od rahmetli djevojaka staviti neka samo u te slike gleda..zao mi mladih zivota a i njegovoga a kada je vec kriv neka ispasta ako uopce ima savjesti.
Je li se sjetio sta se desilo? Jadnicak ... uuusta mu se nakenjam i naguram nogama!
Po kiši nije dozvoljeno 120. Sumnjam da je vozio 166, ispod 200 nije
Dakle, kad imas BMW X5 odmah mozes da pokupis 3 trebe. A kad imas Golf 2 sa ugradjenim plinom, ne mozes da pokupis ni trebu sa Stupske petlje :)
@thea Sto si se uzbudila? Ako tebe ne fura auto, ti si onda od onih 3% zena. Sve zene loži auto i tu nema rasprave.
@thea bar 90% danasnjih djevojaka se loze na pare i dobra auta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta bolan 5 godina, njemu treba zabraniti da se ikad vise vozi u autu a ne da on vozi
a šta bi sa Efendićem?
@Kontas?! Ništa, ispade i rahmetli čiko mu je zahvalan što ga je poslao u Dzenet
Hajd sve na stranu, kad pogledaš sliku automobila i njegovu sliku par dana poslije iz kantonalnog tužilaštva, nije mi jasno kako je prošao bez ogrebotine kad auto izgleda kao pregažena konzerva pepsija??? Jel frajer mađioničar?
Bubate bezveze, momak je izletio kroz šajbu ko fišek a i suvozačica, zato je osto, ove dvije su ostale samljevene unutra.
a zar otac nije pozvan na odgovornost, otkud tablice drugog auta itd.
Šta ima otac sa tim? Momak ima 20 godina....Neće ga babo vodati za ruku.
@thea a jbg ga konj glupi jel citas sta sam napisao, ne govori se o punoljetstvu nego o eventualnom krivičnom djelu i odgovornosti roditelja...dao djetetu neregistrovano auto a na autu ukradene tablice. jeste glupi u pm, hajde idi glasaj za sdooo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
On je ubica i treba biti osudjen za ubistvo.
Hoce li opet tuzilastvo i sudstvo biti korumpirano???
Brza vožnja, neregistrovano vozilo, tuđe tablice na vozilu .. Samo osuditi i to doživotno
Ma minimum 20 godina, a oca 10 jer mu je dao auto, i nek se istrazi kome je ukrao tablice koje su bile na vozilu...
@ikke u Americi ne bi dobio 20 godina a ne ovde