Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeben grad za zivjeti
ovo je svakodnevnica po americkim gradovima.. pa se opet smatraju sigurnim..
pasa moj.. trazili ste.. evo vam ga
A nije nam valjala Yuga. Biće sve gore. Neimaština, nema države, seljoberi na bitnim položajima.... Mladost retardirana
A ko nismo bili ravnopravni,4% nezaposlenih u onolikoj Jugi,danas 48% samo u Federaciji,5 puta nam skocio natalitet kod Tita,postali vecinski u Bih
Zato su nas i klali jer se pobojali da ćemo postati većinski narod. Pobojali se Srbi da će Muslimani biti na vlasti, a oni u rudnike.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako ga nasa policija ne uhvati treba ih sve smjeniti pa ker obicni bi ga nanjusio a oni ni kera nemaju smradovi a kukaju male im plate a DVA ZIVOTA ugasena ovi drotovi ko da traze Bećira Kuduza
Trebali ste ga naći i uhapsiti prije pucnjave, a sad ga jebi. Štetu je već napravio. Sad smo i mi zemlja u kojoj IS radi šta hoće i ima svoje pristalice.
Nezavisna Srpska!!!!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Bude li isil..ne pise nam se dobro
Ma jok, otkud to.... Nema s vama života!!!! Srpska i samo Srpska 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Pa mozemo i taj problem lako rijesiti,ako se ogradimo od Kakira i Sda i ako konačno krenu hapsenja huskaca širom Bih
"Ubica Ima bradu, nosi kožnu jaknu i skraćene pantalone", rekli su mi moji izvori.
E hebiga, sad se nece moci pobjeci sa straze.
ljudi moji, samo onda kada lopovi, kriminalci, političari i svi oni koji krše zakon BUDU U ZATVORU na onoliko koliko je predviđeno za učinjeno 'nedjelo' i kada budemo čuli da je neko uhapšen zbog pljačke, pucnjave i slično i tada budemo znali da će 100 posto biti ZATVOREN na duuuugo vremena, onda se ovo neće dešavati. Stara izreka kaže nema čovjeka nema problema. Ovdje su ogroooomni problem zatvori u kojima se ne nalaze oni za koje su i napravljeni. Samo kad zatvor bude mjerilo ali ono pravo da ga se BOJIŠ kad nešto namjravaš
Sada narediti vojsci da idu u civilnoj odjeci, jesu se kurcili u nekoj sarenoj uniformi.
Ovo izgleda NEKA NOVA DROGA stigla! Onaj sa pajserom teroriše ulicu, ovaj ubija ... Wild, Wild, WEST!
treba ih sve sravnit od fahdove dzamije do gornje maoce jebem li im majku prljavu
Drug sta je tvoj problem, ne znaš ni ko je u pitanju, a već pokusavaš nametnuti neke sumnje ovdje. Opusti se Bog ti pamet dao, bez osnova nemoj da nikog optuzujes.
eto za 3 sata ce izaci da je to casni gradjanin kojem bingo nije bacio 25 pa odlucio da se iskali na pripadnicima oruzanih snaga, a ne neki ogorceni islamista poslan allahovom preporukom
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Duge cijevi" ?????
Pa ako je u zbunju sta imas blokirat sire podrucje.
Čuj tragaju za napadačem...dokle je pješke mogao pobjeći ?... Naša policija jedino u čemu je efikasna je kažnjavanje za nepropisno parkiranje i za to im treba pola sata dok napišu prekršajni nalog. Sve što je u pokretu, neuhvatljivo je za njih:-)
Irfan NEfić: Sigurnosna situacija sasvim zadovoljavajuća !!
"Ubica Ima bradu, nosi kožnu jaknu i skraćene pantalone", rekli su mi moji izvori. E ako sad Vehabija sjedi u kladionici gdje su bili vojnici OVO JE SUDNJI DAN. Ali ako ih je vehabija dočekao ispred kaldionice OVO JE TERORIZAM ! ČEkamo mjoš jedino imena UBIJENIH !!
a nekada si mogao da prespavaš i na klupi... Nekada se govorilo ''ne može se'', danas NEMERE SE. Nekada se govorilo ''ovako'', danas VAKO. Nekada se govorilo ''izdržati'', danas IZDURATI. Nekada se govorilo ''dolje Ili gore'', danas DOLAM ILI GORAM Nekada se govorilo ''isto mu se hvata'', danas ISTO MU SE VATA.
nemere se vako izdurat.dolam,goram isto mu se vata.-jel vako kako treba