Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije oskrnavljena nego opljačkana !
Samo lud covjek moze da povjeruje, da je ovo slucajno.Ovo Bakir i Dodik pripremaju biracko tijelo za naredne izbore.Prvo u bosanskoj Dubici, pa sad u Blazuju. Bice ovoga jos daleko vise do sljedecih izbora.Ali nece im puno pomoci.Izgubice Dodik dosta glasaca, a Bakir daleko vise.
@gooUser1576053601 Ono u Bosanskoj dubici nema veze sa ovim. Ovde se radi o pljacki a tamo o fašizmu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sramota!
Samo lud covjek moze da povjeruje, da je ovo slucajno.Ovo Bakir i Dodik pripremaju biracko tijelo za naredne izbore.Prvo u bosanskoj Dubici, pa sad u Blazuju. Bice ovoga jos daleko vise do sljedecih izbora.Ali nece im puno pomoci.Izgubice Dodik dosta glasaca, a Bakir daleko vise.
Prisjelo im da Bog da...lijecio familiju svoju tim parama ko god da je...Svi koji na bilo koji nacin napadne i oskrnavi bilo ciju Bogomolju zasluzili su najvece kazne i od suda i od Boga! Sram da bude sve koji to pomisle a ne urade
Ima li ono migranata u Blazuju?
Sabit
Što bi rek'o narod: "Na lijekove ih potrošio." A onaj što je oskrnavio Džamiju neka mu pravi društvo u potrošnji.
Koji jadnici!
Ove ce na bingu.
A zašto je ova pljačka uznemirila svećenike, kad već, bar prema članku, nije uznemirila sveštenike?
40 godina su tu kasu vjernici punili odvajali od svojih gladnih usta sram vas bilo
Vijest od juce radite li vi sta na klixu ?
Tako i meni lopine obiju kucu, tokom obijanja mi napravr stetu oko 1000KM, a u kuci ukradu aparate u vrijednosti oko 1000KM. Dodje ova ista policija i kaze, jebga jarane sta da radimo, mala ti je steta, ha dobro si proso, drugi su prosli gore. Pa ja reko ajde bolan uzmite otiske, eto ih vidim ih golim ocima. Kad ovi umrli od smijeha, kazu puno gledas CSI Miami. Znate sta je uradila Policija NISTA NISTA NISTA.
A na crkvi za duplo manju kradju duplo manju stetu i otiske vade. Znaci znaju CSI radit al samo kad ih politicki pritisnu. Fuj nehljebi neradicki, bosno maceho.
neka crkva to smatra da se dalo u dobrotvorne svrhe i eto rješenja
Jel to ono sarajevo sto je multinacionalno i otvoreno za sve; kazu nismo srusili katedralu i stari hram. Ma ne ljudino ti; jer si sljego ‘94. i ‘95.; nego prave Sarajlije koje su branile ovaj grad. Toliko i jedva cekam da odem odavde jer me guse papci vise od smoga.
Uzimate otiske a kad nekome isprazne stan i vikendicu i ojade ga hiljade maraka vi samo zapisnik napravite
Ima Bog, On zna ko je provalio, pitajte njega.
Od kuda kasa u. Crkvi hahaha nisu izdali fiskalni pa lik se naljutio