Razbojnici prijetili pištoljima
0
Opljačkana poslovnica Sparkasse banke u Novom Sarajevu
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hhahaha ne vjerujem, pa ovo je treci put da je pljackaju :D
Razlika izmedju banaka i pljackasa je ta sto su pljackasi naoruzani. I jedni i drugi pljackaju novac.
i sta su napravili =? neka ih je trojica to je po 5 hiljada, a kada ih uhapse a hoce 100% kad tad, dobit ce po 5 godina hahahhaha znaci milja godina hahahaha e to je dno dna pa ljudi kad ste vec odlucili ovako nesto uraditi udarite na 3 miliona ko zika ... cccccc vela havle
Pa kome je malo 700KM neka se ufati lopate !
Prosli put i uhapseni a to vasi novinari nece ili nezele napisati ....profesionalnost nula
Kad većina funkcionera na vlasti lagodno živi ne radeći ništa, neka žive i lopovi, mada lopovluk do sada nikada nisam podržavao jer sam pošten čovjek.
neka su opljačkali neradnici jedni.radno vrijeme im je do 16 sati
ZA BANKU I ZAGREB JE TOTALNO NEISTINA. BiH banka nema nikakve veze sa Zagrebom jer je u Zagrebu vlasnik Erste, a u BiH Steiermaerkische, zajednička im je samo grupacija, sve drugo im je odvojeno. Za sleasing je istina, njima su direktori i sva odobrenja u Zagrebu
nista ja ne lupam, nego za iznos od 60 000 KM krede znam da su morali traziti odobrenje iz zagreba. tako isto im i s leasing radi, mislim da je iznos do 50 000 KM koji ovdje mogu odobriti a sve preko toga odobrava se iz zagreba, sta ti tu ima nejasno??? i da znam da sam \"cekao\" dodatno 4 dana da se gospoda smiluje iz zagreba da odogovori. u međuvermenu sam nasao kredit u drugoj banci a njima ostavio da razmisle u cemu grijese.
Superhik se otrijeznio
NIJE TO NISTA,NAROD JEDNOSTAVNO UZIMA STVAR U SVOJE RUKE,NAROD UZIMA SVOJE PRAVO I SVOJ NOVAC LEGALNO I LEGITIMNO,TAKO TREBA,BRAVO DEČKI.
jao kako lupaš.
pokupili im fiksnu kamatnu stopu :)
Paziii !!! AWG , HA HA HA ŠTA CE JADNICI
podrska pljackasima sve dok plackaju banke ,a ne obicni narod samo nastavite SVAKA CAST
Zaštitari sa ovako niskim primanjima nisu ludi da ginu .....a ipak primorani su da rade da bi zaradili koliko toliko za život.... To što vas draga gospođo usmjeravaju u banci zapitajte se o ličnoj kulturi jer većina građana kulturno poštuje distancionu (žutu) liniju i ne bude upozorena Ipak mislim da ćete se složit sa mišljenjem da za 400 KM - 700 KM ne vrijedi žrtvovati život....
Sparkasse poslovnica je vjerovatno osigurana to znaci da ce pare vratiti drzava tj. porezni obveznici. Inace Sparkasse je jedna od najboljih banaka u EU.