Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zali Boze para sto se bacaju na ove quazi "zastitare", koji se u slucaju pljacke ponasaju kao da su radnici na odrzavanju, ili kao cistaci pultova... Samo lezi, nek nose sto zele... A u opisu radnog mjesta mu je da stiti prvenstveno pare, pa tek onda ostale uposlene... Tugo moja, ko sve ima dozvolu za pistolj, a i ne pomisli da ga upotrijebi...
Banka je bankrotirala! TLN
samo se pitam, da li su lopovi opet pobjegli od policije? xD
A sta drugo i ocekivati nego da su pobjegli, a vjerovatno su i odranije poznati policiji. Malo otrcana fraza, ali nazalost istinita. ;-) :-*
Ma ja, kad se banka opljačka, vijest se odma širi, a to što banke pljačkaju građane i država im ne može stati u kraj, to se regularno prešuti. Samo pljačkaj!
Pa kad se odlucis na suradnju sa bankom, vec tad pristajes na to da te potkradaju na svakom koraku. Kako bi inace opstali da nije toga. Samo mi je zao ljudi koju prozivljavaju ove traume, jer nije nimalo jednostavno kad ti se ovako nesto desi.
Sad ti je uglavnom, htio ili ne, moraš pristati na saradnju sa bankom. To je žalosno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)