Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Disse broj 1 hahaha on je zafalilo da podjeli kad mu uzimaju na ulici :)
UCESNIK POMENUTOG KD JE ABDULAH FUSKO ZVANI BRACO IZ NOVOG TRAVNIKA SELO VEJZOVICI
zar radi iza 22:00,jer u 21:55 nece da sipaju gorivo kazu po njihovom satu je fajront.ko u kafani
ma neko ko vozi 3.0 benzinca
jel ovo onaj EP kod strojorada? ako jeste, to je leglo narkomana ba, pa svi su na bijelo-žutoj kombinaciji, ocam\'!!
Ovi radnici na pumpi kad idu na poso ko da idu na ratnu liniju nikad neznaju kad ih neka budala moze ubiti ili raniti, vjerujte nije ni njima lahko jes da ih ima svakakvih al ima ih i posteni kojima je najgore, ovi posteni najvise ispastaju i od kolega koji potkradaju i njih i musterije ili od bandita sto pljackaju pumpe
Dise broj jedan.
to su radnici izmedju sebe se dogovorili, ta EP pumpa je olicenje lopovluka, sve mutni likovi rade, zavrcu raju za kusur, katastrofa.