Razbojnici imali sačmaricu i pištolj
0
Opljačkana benzinska pumpa Energopetrola u Novom Sarajevu
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policije NIKAD i NIGDJE nema. Ko je zadnji vidio živućeg policajca pred školom, na pijaci, šetalištu... Ja osobno, sjećam se milicije koja je bila efikasna i veoma malo koristila aute. Bili su u svojim kvartovima, svi su ih znali i oni su znali sviju. Poštovali smo ih jer su čestito radili svoj posao. Ovi današnji drotovi ne izlaze iz auta, debljaju se po kafanama bdje ih časte \"gazde\" sumnjivih namjera. Neuredni, oznojeni, osmjeha koji zahtjeva puno radno vrijeme zubara od mjesec dana, raskopčani, bez kape, sa ličnim kartama najmanje 100 kilometara od Sarajeva! Oni će poduzeti potrebne mjere i radnje... reći će najveći od njih Irfan Nefić i umiriti građane.
pa stalno plackaju ovu pumpu
amir suljovic seljak iz hrenovice ne furaj se pogresno ohladit ce te ljudi
opljackao amir suljovic http://www.facebook.com/profile.php?id=100000070048976
ovaj radnik A.M. je Ajanovic Mesud...i svaku pumpu koju su opljackali on je radio...njega obicno niko nedira a kolegu mu pretuku.....
Istrazne radnje u cilju pronalaska pocinioca ovakvih dogadjaja obuhvataju pojacano prisustvo policije na gradskim raskrsnicama i kaznjavanje mrskih pjesaka. Znaci, pjesaci, sutra paznja, policija opravdava svoje postojanje!
Jeb.m ti ja mat.er u pic.u
ljudi samo u ovoj drzavi imaju politicari i oni vezani uz politiku, kriminalci ( kamatari, oni sto drogu prodaju, i bande) mi jadnici necemo imati ni gdje hodati niti smjeti hodati od sljama. policijo pohvatajte ih znamo mi da sve znate, ne cekajte vise i ne prikupljate dokaze molim vas
Bože sačuvaj ja nam države.Mi u Sarajevu smo dno dna. Još malo i otimače nam kese pri izlasku iz granapa. Teško nama radnim i poštenim ljudima.
@RVI Šta ćeš jadne granape koji ionako jedva preživljavaju pljačkati!? Radije idi pred vladu i kod onih koji su vam obećali \"zlatne kašike\" i upitaj gdje su iste za vas!? Inače, mnogo ste bezobrazni, ok ko je izgubio ruku-nogu ili sl., ali vas većina može volu rep isčupati a hoćete od države doživotnu penziju...pa nije ni čudo što propadamo...i ne propali pored takvih \"boraca\"!
Kiba s Bistrika Sakib Karovic poslo narkomane sto im drogu prodaje nisu imali da mu plate, jos im zaracuno kamatu.
http://www.youtube.com/watch?v=p7JdY_RIf6M
@Sarajlija Pa neki dan su istim tim drotovima klocovima maznuli auto na ciglanama. Sta jos reci za sposobnost nasih drotova?
Jasno je ko dan da su ga nagovorili Čović i Dodik. Ne znam samp što ne nagovore te iste da pljačkaju pumpe po njihovim Grudama i Laktašima umjesto po našem lijepom, merhametli, multietniĆkom i (etnički) čistom Sadaka Cityju.
sarajevo je najodvratniji moguci primjer sta za 20 godina moze ucitniti zivljenje pod hi.sla.mom sve, ali bukvalno sve su sje.bali tim krete.nsk.im his.la.mom
@aldino PUCA LI SE DOBRO ARDUANA? NEKA IM DROTOVI STAVE MALO SOLI NA REP, MOZDA IH UHVATE, HEHEHEHE, S.R.E.M SE NA POLICIJU OVAKVA KAKVA JESTE.
@ multietnicar Rece to turski pravoslavac,kojem je dedo Fatih iz okolice Izmira