Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskoristio neko manjak policije u gradu. Svaka čast na incijativi. Ovo je meni pošten posao, nikoga nije oštetio, novac u banci je osiguran!
Inicijativi*
Šta god da se desi sa nekom bankom i ta banka ''propadne''. Od sve uštedjevine što ljudi imaju na bankama, dobiti će samo 10%. Pogledajte malo dokumente ili što bi se reklo ''terms of rules'' od banaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
toe bijo edo gachic
Garant EdiN Gacic
⁣☁        🚁          ☁ 🏢🏢🌴🏫🌳⛪🏥🏪🌴🏤🌴🌳🌳 🚙⁣      🚓      🚓   🚓     🚗      🚓   🚓  🚓 🚓
Sumnjam da su jos uvijek maskirani. Bili bi preofirni :P
Mostar je grad bez policije
Prilikom posjete primjetio sam to. Može li mi neko od mostaraca objasniti zašto nijedan skuter nema tablice na sebi?
Da nije ovaj Gacic sisao da podigne malo sa racuna🤣
ovo gacic filmski radi haha
kazem ja da OS trabaju na teren , ovako policija zauzeta a barabe koriste priliku
nema lakse zarade od ove kradje banke.. nikad te ne nadju 😄
edine znaci imas pomagaca...
@yeba.mene.drzava... edin naoruzao par migranata... migrati istrenirani, samo oruzje i ekipa cijelokupna... za sprazumijevanje nema zime...