Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajte vi kod Kibeta na pecenje. Evo sad cemo se mi razletiti po ulicama da ga nadjemo. Pa ga onda uslikajte i pustite. Kad napravi opet kakav belaj da vam bude poznat odranije.
tare predaj se slobodno...traze te samo da odradis neki prljavi posao za stranacku obavjestajnu policiju u civilu...pa kad eliminises onog ciju ti sliku daju...onda ce ti halalit tvoja djela...
Tarik je momak sa Marin dvora. Bio uvijek ok. Bio samnom u jedinici cijeli rat. Bio hrabar. Neznam šta mu bi. Biće da je kakvog drota naklofo. Kad neznate nekog, nemoj te bezveze lupetat.
Tare kraljuuuu
Ovaj isti onaj funky g lunin babo
@papihosa🤗😂😂😂😂ma ti si pegamber🤣🤣🤣🤣🤣😂
Vidi ovako, kad se raspisuje potjernica, zbog "nasilničkog ponašanja" onda se mora navesti da li se radi o opasnoj i vjerovatno naoružanoj osobi, ili ne, dalje, visina osobe-obavezno, te druge karakteristike osobe, koje mogu pomoći u prepoznavanju. Da li je konzument narkotika, koje su njegove ciljne grupe "nasilničkog ponašanja" tj. šta radi, pljačka građane, tuče, pljačka radnje, i sl. Ovako, k'o da molite Boga da ga ne nađu...
Član 362. Nasilničko ponašanje (1) Ko grubim vrijeđanjem ili zlostavljanjem drugog, nasiljem prema drugom, izazivanjem tuče ili naročito drskim ili bezobzirnim ponašanjem ugrožava građanski mir, kaznit će se kaznom zatvora od tri mjeseca do tri godine. (2) Ko krivično djelo iz stava 1. ovog člana učini u sastavu grupe ljudi, ili ako je krivičnim djelom iz stava ... Ovo nije nešto ozbiljno, realno gledajuć', zašto je zaista potjernica?
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Edo majka sad ga ja sreo na gradisci na granici.
Sto ce im kad ce ga pustit sutra
....evo ga upravo gledam i nemogu da vjerujem svojim ocima https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/opcinski-sud-sarajevo-raspisao-potjernicu-za-tarikom-tanovicem/181227095 uvjerite se sami !!!
i da sam ga vidio ne bi vam rekao, đubrad korumpirana
Stopio se sa personama u skupstini!
Ja sam ga vidio !! https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/opcinski-sud-sarajevo-raspisao-potjernicu-za-tarikom-tanovicem/181227095
Šta nudite, koliko $$$$, živa ili mrtva?
Vidi Tareta sto se obrijao......
Vidio sam ga danas na klixovoj potjernici.
nisam vidio ovaku njusku bi zapamtio