Komentari (347)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva trojica su kriva. Vrijeme je da se pocnu zakoni u ovoj drzavi primjenjivati.
Vec su mal;ca kontaktirali sa pretrnjama da ne smije podnijeti ruzbu i da kaze da to nije nista, ili ce nestati :)
slazem se ali ne daje pravo i građaninu da se k.urci
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Moj Zoka. Pored svega što si u ratu uradio za odbranu našeg grada i države,ovo ti nikako nije trebalo.Ima puno većih kriminalaca i mangupa u gradu,pa ne bi bilo loše da njima odeš i prosipaš silu. Udarati radnika u policijskoj uniformi u svakoj normalnoj zemlji na svijetu (a mi to očito, sve i da hoćemo, ne možemo biti) znači samo jedno: otkaz i krivična prijava protiv tebe.Kraj.
pa valjda kad je neko legenda ima malo i nekog kredibiliteta i ono sto se u "normalnim" zemljama zove benefit of the doubt? cegar je do sada pokazao da nije osoba koja mlati bespomocne kako se sugerise u klix clanku i sad ga trebamo razapeti? ne.
Pod hitno očistiti mup od šljama i lopova
Pod hitno očistiti mup od šljama i lopova
Cegar bio pijan i zaudarao na alkohol.
I doće ovi isti panduri na lice nesreće i fingirati dokaze kao u slučaju Dženan Memić. Najveći glupani policajci nije džaba stereotip. Kad nalete na pravu mafiju izrešetaju vas ko zadnje papke il ih ne smijete ni pogledati a kamoli zaustaviti.
ne cuje se na snimku sta pricaju, ali je ovaj radnik se puno razmahao i culo se da derao, da li je psovao ili sta je vec ne cuje se jer je neko petljao nesto sa zvukom. kako god nije ga trebao udarati, trebao mu je napisati kaznj za vrijedjanje sluzbenog lica ako mu je psovao i to je to. 5 glava bi ga vise zabolilo nego ijedan samar.
Taj isti radnik ima zavrsenih 8 razreda osnovne skole, voli ubost nozem i tako dalje, psovati policajcu majku… pa sta je ocekivao? da ce ga pomaziti?
Tacno se vidi od samog njegovog pojavljivanja na snimku i hodanja kao ROBOKOP prema momku da ce fizicki nasrnuti. Sramota sta ovaj narod sve trpi i dopusta da mu se radi. Cim je ovako hladnokrvno ovo ucinio pred kolegama koji ne reaguju tj ne pokusavaju zastiti momka a njega sankcionisati. Spremni su sutra tako i pucati u necije djete, oca i sve zataskati. Sve psihicki bolesnici i kriminalci ni gram suosjecanja od druge dvojice..
Zorane Čegaru ti ko da nisi nikada bio u sarajevu mi cemo vas zvati drotovima uvijek jer to je žargon sarajeva drotino bezobrazna pa postoji olovka i papir majmune postoje kazne mogo si ga kazniti majmune ko te postavi na to mjesto nema sile u Sarajevu dobro zapamti
Pa zar radi ovaj čegar još, on je prije 10 god bio za penzije.Čovjek 100% nije dobar s glavom.
Ma ne smijes da udaras nikoga pajdo , krvi bi mu se ja napio samo da znam da je zavrsio sa smijenom..
Svinja plava
zorane slika govori više od hiljadu riječi,budi čovjek izvni se dječku i prihavti odgovorost
sta god da je rekao ima sud da odluci o kaznu ko si ti da mlatis
lagano tuzba, kad dobije lovu, plati nekome da mu zatre trag
Momak ako ga je verbalno uvrijedio trebao mu je napisati prekršajni nalog ili na drugi način to regulisati a šamarati ga zato što mu je nešto prigovorio je nedopustivo i smatra se prekoračenje ovlasti što bi trebalo sankcionisati.