Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud Zlatku Lagumdziji dvadeset stanova u općinama Centar i Stari Grad koje iznajmljuje uposlenicima stranih ambasada? Ostavio mu tata udbaš, \'poštena\' komunjara?
Sad ce se od Suljinih SDA.ovaca oduzeti dosta ne bas zakonito imovine koja je stecena na 22 godine muke, jada i lopovluka koji su nam pocinili.
kada če ovi doći na poljine i u zavod za izgradnju grada, kod radonjčića, gracića i inih....
Stariji je moj Šarov od \"naroda\" o kojem pričaš. Svejedno, ispričao si dobar vic, čuj genetski najstariji... Običan otpad, škart hrvatskog i srpskog naroda koji je vjeru prodao za večeru. barm to je jasno ko dan.
stavite makar novu sliku ovoga suda u BL
Ilegalno je jer će lutrija (drzavna monopolisticka organizacija ) da ostane bez prihoda. pooor guys
Cuj fukare, samo pola miliona maraka stekao nezakonito. Pa toliko vrijedi moj zadnji stan kojeg sam kupio u Sarajevu, a gdje su ostale nekretnine, da ne pricam koliko je oprala moja SDA.
Nadrljo sam ako se ovako nesto desi u Federaciji.
Alija Izetbegovic je bio izuzetno dobar prijatelj sa Dobricom Cosicem. I sam Dobrica je opisao kako ga je Alija pozivao na lijepa druzenja i ugodne razgovore: PIŠČEVI ZAPISI (1981-1991) - 12. deo Od ovih razgovora za mene je mnogo značajniji bio razgovor s Alijom Izetbegovićem, koji smo vodili na njegov zahtev. Razgovarali smo u jednom velikom salonu hotela \"Holidej in\", u kome smo bili sami. Alijin sin, Bakir, mislim da je arhitekta, koji je pratio oca, služio nas je kafom. Kelneri se nisu pojavljivali. Naš razgovor je trajao četiri sata: od šest po podne do deset uveče. Dio memoara tvorca zlocinackog memoranduma SANU Dobrice Cosica http://forum.krstarica.c om/entry.php/32664-Dobri ca-% C4%86osi%C4%87-1
Ja Fahro Radoncic pravim ugovor sa narodom.Hocu da prodamAvaz,Radon plazu,sve nekretnine diljem svijeta i sve novogradnje k o je Bedro radi za mene.Hocu da operem sve pare koje mi prestavljaju problem.***** mu oca ko mi ucera sve ove nepovratne kredite.Ko odmene napravi lopova pa moj amidza ,moja strina i sva moja familija ljuta na mene vid naseg Fahre iz rata izaso go ko prst za 15 godina stvori sve pa se sad Kurci.Obecavam narodu da cu vratiti narodu oteto jer utom Hajra nema moglo bi mi Glave doci nije sa HALALOM al zauzvrat hocu da budem MINISTAR da se cuje u SANDZAK koje Fahro a ako ne uspijem bacicu se sa tornja kojeg necu da prodam cuvam ga za crne dane i opet ce se cuti za mene
Bosnjacki narod kao genetski najstariji i najcisci ILIRSKI narod Euro Bijele Rase je rasno ugrozen od strane genetski nerasnih Turskih k.opiladi srba kao i citava Bijela Europa!Bosnjacki Narod i Bijela Rasa nikad zaboravit nece NACRTNA silovanja desetine hiljada Bosnjackih djevojcica radi pokusaja promjene genetske slike Bijele Europe i pokusaja genetskog genocida nad Bijelom Rasom Svijeta!WORLD WIDE WHITE PRIDE-WHITE POWER!!! Prociscenje je doslo-AL.LAH AKBAR
Ja Fahro napravio sam UGOVOR sa narodom da cu vratiti sve i Avaz,Radon plazu,sve nekretnine po Sarajevu,Srbiji,Crnoj Gori,Americi sve od rodbine kojoj sam kupijo po Sarajevu.Tako je to od mog naroda nije brate sa halalom.Milosevic,Miskovic i ovi Po Sarajevu utrpasemi nepovratne kredite.I napravise mi problm ja izaso iz rata normalan posten novinar za 15 godina odmene napravise lopova pa sei u Sanadzak proculo.Pa zato hocu da budem Ministar i da to lijepo vratim jer inace zavrsi u prdekani.Sklopi ugovor ako ne ispunim bacam se sa mog TORNJA narode moj eto vam vase oteto prokleto hvala vam nadam se da ce temi halaliti.
Baš lijepo, dok oni nas \"zabavljaju\" nacionalističkim ispadima od kraja rata i dok se mi međusobno svađamo tko je kriv (a mi veze s tim nemamo) oni beru novac.... Ekonomija je sve.
Mpje pravo ime je ustvari Krmoslav, a zovu me Juka.
Bezze. U nas islamofašist Zlajoglu samo od reketa uzme toliko za par dana, a o pljačkašima i atentatorima Lojanovićima da se i ne govori.
da hoce po fbih ovako krenut od baketa pa do damceta,lakse bi se disalo...........
je \"borba protiv vjetrenjaca \" ne vazno koja garnitura poloticara dodje na vlast, niti jeda nije cistog obraza, nije to samo kod nas slucaj , svugdje u svijetu se pokusava sto vishe uzeti neka korist preko ledja naroda.... sad SDA, SDP itd ko je sta uradio,, ko sta jos želi uraditi , mozda vrijeme nekad pokaze, nama je ocito dobro , svi idemo autom u grad, zivimo u stanovima od po 100 kvadrata, plate redovne , sve nam je super , nigdje nista ne hvali, guzve u gradu nema , cist zrak , sad ce zima,, i nju spremno docekujemo, jer sva auta imaju zadovoljavajucu normu, smanjili smo koristenje uglja (super kvalitete), proizvodimo i izvozimo nashe BiH proizvode po cijelom svijetu. Smanjili smo broj siromasnih, prosjaka , podigli nivo obrazovnih institucija, istrijebili mito iz zdrastvenih ustanova, ... neka dopuni ko se jos sjeti necega za pohvalu sto (NI )smo uspjeli uraditi posljednih 20 godina.... lijep pozdrav