Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kofein, Alkohol, Tobacco (KAT) izaziva vecu ovisnost i opasnost po zdravlju od marihuane u po istim kolicinama. Zasto je marihuana zabranjena u USA, Mexico kao i Evropi? Zbog toga da bi se cijene drzale na visokom novou i kad dileri hoce da sakriju pare (to su milijarde dolara) svi idu u BANKE, da nije meksickog narko novca americke banke bi prople vec 2008 godine, mnogi misle da to nije tako, al ce to pretrazivanje istoricara narednih 50 godina pokazati da je tacno.
umro ti u mukama najvecim dabogda!! Zivjeli narode :)
Pravoslavlje je najopasnija droga koja se dila kod nas.
Tako je djeco, j.e.b.e.s kjige i ostale gluposti. Daj samo gudre i zivot je odma ljepsi. hehehehe...
Trebali su im na licu mjesta odsjeci glavu i to pred djecom kao vaspitnu poruku.
UREDNICI MOLIM VAS ALI VAS MOLIM da prestanete prikazivati ovu JEDNU TE ISTU ILUSTRACIJU POLICIJSKOG VOZILA, svaki dan bilo šta da se desi vi postavite ovu jednu te istu ilustraciju . . .
ccc odmah odsjeci ruku papcima. cuj drogu dilaz ispred osnovne skole
new brand-\"Joint Sveti Sava\"!Jos kad zalozis krmetine i zalije sljivom..vrhunski dozivljaj za genocidasa cigana srba!