Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek dragi Allah podari sabur porodicama nastradalih.Borili su se da sastave kraj s krajem,da prehrane najmiliji,casno su svoj hljeb zaradjivali,za razliku od onih koji imaju 'bijeli hljeb', rudarski je crn i gorak.
:/ Bože sačuvaj.
Kako se ne odrone zidovi u skupstini dok politicari lazu...?! ------- Zalosno..!
Kao prvo ljudi nisu imali vjerovatno nikakve zastitne opreme jer su tu bili "na crno" nisu uposlenici kopa...jednostavno pogresno vrijeme i mjesto ali nuzda ih je natjerala...zalosno ostale su poredice sa malom djecom iza njih..
Jad i bijeda u kojoj živimo i ovoga puta je ljude odvela u smrt.... Tuga.
Opet po rudarima ..??? Pa zašto jedan potres Poljine ne poravna ..? ? ?
Pa zato što guzonje prvo ispitaju zemljište...ne prave oni na klizištima
Insomnia , meni je to ista stvar.... Znam da ni ovi nisu to radili rekreativno, onako, namjesto fitnesa, joginga, bilo im mrsko ić' u plesni klub a jama im bila odmah pored kuće. Dakle, opet ostaje moj žal što na Poljinama lijepa ravnica ne osvane ....
U BiH zastita na radu NULA BODOVA.
Jadne njihove familije bit ce prepustene sami sebi, izginuse radeci za bijedne pare... e drzavo jadna li si
Glup si druze sta da ti objasnjavam...