Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ovoga ce kupovina radnih mjesta u JP-ovima jos vise poskupiti, do sada si za 20-30k KM mogao nesto a sada to dodje ko bakšiš.!?
Ako Esod progovori , a hoce , jebiga seljacina je to cuva svoju guzicu , ima da padaju glave partnera u koalicji. Bog te pito ko jr tu sve zaposlen i preko kojih kanala.
Nije Eso kriv. Kriv je Pravilnik. Eso je mala maca za direktora TE Kakanj. Kažu kakanjci da ne pamte veću neznalicu, kretena i lopova na toj poziciji. Levat je promijenio sve stranke i kao kadar SBB-a otvoreno uzima po 20.000 KM za radno mjesto. U Kaknju to svi znaju osim policije i Esa u EP. Kažu mi ljudi iz Kaknja da taj seljo Merdić reketira sve izvođaće i da je za neko zaposljenje dobio auto. Dno dna. Ali sve je to ekooonooomija. Kakav predsjednik takvi i podanici.
A kada će Pleho i Smajic doci na red ili oni imaju poslanicki imunitet .
Dok se ne uvede smrtna kazna za korupciju nikada mi necemo naprijed ... Poslije drugog svjetskog rata Tito je to rjesio jednim proglasom koji glasi : " Kome se dokaze da je krao ili bude uhvacen da krade bit ce streljan " . Kratko i jasno , jebla vas EU i Demonkratija ...
Pritvor i za SDA dirketora. Mogao bi on propjevat još više a ne samo o KEseroviću. Samo ove godine ih je zaposlio 100 raznih KEserovića iz svoje partije. To je po cjenovniku ELEKTOPRIVREDE to je milion KM. Bez PDV razumije se, ko da je u pitanju kladionica, mada se tipovalo na unaprijed POZNAT ISHOD !! :)))))))
da li ce se na stotine uhljeba rashljebit koji su putem mita dosli do uhljebljenih mjesta preko ove petorke...da li ce se ovima oduzeti kriminalna imovina...da li ce na njihova mjesta doci sposobni ali ne podobni...odgovor je nista od toga se nece desiti...jer ce sudija reci onu poznatu...sve je po zakonu