Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesul njih dvojica imali pretpostavljenog i Predsjednika suda, pa da tu bude i nake KOMANDNE odgvornosti. Oni su bili dužni da ih prate šta rade, spriječe ili prijave ! Ovako ovaj isti sud će na primjer za ratne zločine po toj komandnoj odgovrnosti kazniti čovjeka koji na primjer nije nikad bio na ratištu niti zna šta se dešavalo. Šefica izvršnog odjela je superkormpirana pajtašica Gorana Salihovića predsjednika suda, do njegovog napretka za državnog tužioca. NAkon toga ona je zasjela u njegovu fotelju i nastavila sa njegovim kriminalom !
nasi visi cimbenici nece da shvate da ogromne plate ne primaju samo radi visoke skole nego i radi odgovornost koju imaju, nikada mi nece biti jasno kako se uvijek izvuku iz svega, i nikada nizasta ne odgovaraju.