Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja li je tura po redu?Kao matorci,ovo ono niko ih nece dirati a oni dileri!!! Donjeli heroin u Sarajevo i truju tudju decu...10 god robije!!!
po meni je i 10 godina malo jer će i nakon 10 godina biti funkcionalni...meni i dalje ostaje misterija kako se kod nas izvlaće tako lako i sa tako blagim kaznama krimosi i prevaranti raznih profila, i domaći i uveženi....milsim "misterija" ( bio sam politički korektan)...
a inače da ne ostanem nedorečen, nikad nisam mijenjao stav-ko god je osumnjičen ( a kamopli uhvaćen na djelu)-pravo u ruke pravosudju , pa ko god da je!
Čuj "odrežen pritvor Albancima"? Tom "logikom" bi onda umjesto "Stevi Stevanoviću/Ivica Iviću/Mehi Mehiću itd. itd. opdređen pritvor" trebalo stavit " Srbinu/Hrvatu/Bošnjaku/Crnogorcu itd određen pritvor". Ne znam je li posrijedi preuzimanje vijesti sa nekog drugog izvora ili i ovaj portal samo nastavlja jednu staru naviku -kad se neki jugović uhvati sa drogom, ona idu inicijali ili ime a kad je neko albanske etnije onda ide ono senzacionalno "Albanac uhapšen!!!..." Za Balkan ( koji je inače u svijetu poznat kao napredan, progresivan i moderan region) bi bilo pametnije kriminalce zvati imenom, jer kad se kaže :"Uhapšena 2 Albanaca/Srbina/Bošnjaka/Hrvata", to je sasvim dovoljno da se u sekundi pokrene lavina balkanskih praznoglavaca koji onda zatrpavaju internet teorijama o tome kakv je ko "narod" ( jer njima lakše prese.avat o tome nego o ekonomiji, naučnotehničkim dostignućima, vladaivini prava i obrazovanju, jer za ovo drugo ipak treba nešto mozga)
Kada ce ovako da uhapse Ramiza i Harisa?
super, a kad izadju obezbijedite im smjestaj i posao po mogucnosti, a nek vam sarajlije sugradjani vise po birou
Pustite ljude, sto ih zamajavate bez veze. Ionako ce za 15 dana napolje. Nek snadbijevaju potrosace. Znate kakvi su kad je nestasica.
Vidi tuljumbi...
a ja mislio da samo znaju pravit tuljumbe.
i aljbanci saznalji za omara :D
Kad im policija dijeli Amarove vizitke ....
Omarove :)