Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa šta mjesec dana pritvora.hoćel biti na istragama šta je namjeravala sa djetetom.nije ona sama koja je iza svega ovoga.pa kasnije zatvor ili šta..?ne kontam.Ako je samo to mjesec dana onda šta reći za takav rad tužilaštva.kad ste uvodili neke nove izmjene i zakone i dali se uopće neko brine o tome.tužno i žalosno.ali mi narod hoćemo da znamo jer to se tiče svih nas.
Mjesec dana pritvora je jedino sto pravno mogu uraditi po ovom pitanju, dok se ne pripremi predmet, odnosno tuzba. To ne znaci da ce izaci za mjesec.
Yebo vam mjesec dana mater