Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a u buca potoku u ulici ispod zuca imas policajaca inspaktora radnika sipe specijalaca,svi zajedno zive sa desetak dilera sve jedna generacija odrasli zajedno. Svi znaju ko sta dila ali niko nikog ne dira.najveci broj dilera zivi u tom dijelu buca potoka i nikad nikoo ne pada. Cudno
NEPADA GUDRA SA NEBA U ZATVORU fakat da je zatvorski cuvari DILAJU.
Utripovo brat da glumi u Prisonbreaku.
e horo, pa i babo ti je bio sklon svemu dok je radio u zatvoru
Dilanje? Ulicna rijec...Nije bas primjerena za objavljivanje u takvom obliku...Mozda pod navodnike?? Ali, hajd, svasta se ovdje da vidjeti i dozivjeti... Kao god, sad ove uhapsise,a vec sutra stizu novi...
pa da, valjda je neovlasten promet drogama i dr.supstancama, prodaja, preprodja, nuđenje i sl....
Sace Horo kompletirati zatvorsko iskustvo!
- radi dilanja u pritvoru zatvtorski policajac Horo Jel ovo neka komendija ili Horor ? Da je i za BiH previše je, brate slatki !
I nek mu oduzmu diplikate ztavorskih ključeva !! da se kolege ne bi poslije pitali: Ma đe nestade sad je bio unutra ??
@frka eeee moj drug. Pa u bica potoku u ulici ispod zuca imas policajaca inspaktora radnika sipe specijalaca,svi zajedno zive sa desetak dilera sve jedna generacija odrasli zajedno. Svi znaju ko sta dila ali niko nikog ne dira.naj veci broj dilera zivi u tom dijelu buca potoka i nikad nikoo ne pada.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj policije,sta je ovo. Tacno kad vidim policajca na putu,samo ga obifjem, gade mi se. Vise komunalce postujem, oni se bar ne bave kriminalom.
@muki_saki oni mogu nekoga prebiti samo svezanog, ili njih 5 na jefnog covjeka. Na protestima se vidjelo koliko su spremni. Cuj jos filaju drogu. Pu sve im hebem.
Hapsi bagru.
od ranije poznati policiji
I Hori!