Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce ga profesor primati u pakash u zenici, i predavati sekusalno vaspitanje zatvorenicima, hahahahahaha!!!
podrška profesore!!! nedajte se ovoj ga*madi udbaškoj
koja sramota za ovog zaTucanog seljaka koji misli da je profesor.... dabogda ruku digao na sebe u zatvoru... dileru droge mrtvi... umri pseto zaTucano
Napadaju sve hrvatske prvake!!! Sta nas briga sto je Dragan Covi pisao na ćirilici i sto se izjasnjavao kao jugosloven, a sad je veci hrvat od Pavelića i Tuđmana skupa!
djeca jedva cekaju kad ce se vratiti na posao
Treba govno streljat ili objesit pred školom u kojoj je radio! To je primjer djeci, dilanje droge od strrane nastavnika ? Pa u kakvoj mi zemlji živimo ljudi moji, još će mu ponudit i da se vrati na posao !
kada svakom seljacini prisiju titulu \"Profesor\" jad i bijeda,ali bitno je da je \"nas\" i da je okacena \"sahovnica\" i da nam truje djecu fasizmom i lazima o hrvatskoj naciji,a to sto truje drogama manje je bitno
sto? gledate kako da ga pustite.