Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Svjestan da mora preživjeti u ilegali, aktivirao je poznanstvo" isto ko da je poznanstvo rucna bomba
Pošteno zarađuje za život ;)
u njegovom stanu je bas bilo bratstvo i jedinstvo heheheheehh
Prejako mi ovo, pobjego iz BiH u Evropsku Uniju... hahahhah ispade da je naše tužilaštvo jebenije od evropskog :D
znam. preko 60 miliona mrtvih i protjeranih u sibir. zadovoljan Recruit_bb?
Šta ćeš fin neki ćiko, napravio prihvatilište za lopove (kerove).
nista u bosnu vracat...lmao imamo ih i previse
Remek djelo novinarstva. Odavno "pismeniji" članak nisam pročitao. Svaka čast autoru na fenomenalnim primjercima novinarske pismenosti, poput: 1. " Predragov" ( veliko početno slovo u pridjevu ) 2. "aktivirao poznanstvo" hmm mogao bih ga i ja aktivirati s Cate Uptone, samo kad bi postojalo nesto kao aktivacija poznanstva 3. Stavljanje pod znake navoda rijeci zaduzen, a ne ime akcije "Grom" je za svaku pohvalu. Pa radije bih ove krimose za komsiju, nego ovakve gramatičarske "veličine" s Klilx-a. Kriminalci barem rade posao koji znaju, dok za ove s Klix-a nisam baš siguran.
aaaaaaaaaaa NEEEEEEEEEE !!!! on nije krimos, on je HEROJ,kontatel????? HEROOOOOOOOOOOOOOOJ!!!!!!!!!!!!!!!! ! Napad na ovog slatkog medenjaka je napad na SVE pripadnike "MOJE NACIJE", jer vi niste napali njega, vi ste napali sve nas :DDDD PS. salim se normala..
a što crvenu potjernicu? jel komunjra?
Znas li ista drugo povezati s komunistima osim crvene boje?
Kako ti kriminalci izgledaju slično ko jaje jajetu..
kakav odljev mozgova
i sad ce "aktivirati" poznanstva u zatvoru, ali
Pa kazu: necemo u Eu. Nekretnine,turizam,putovanja sve se pokrene.
Taf lajf niga
Srce moje,šta će u ovako teškim vremenima..sam se snalazi :)
Merhametli insan. :)