Komentari (309)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija uradila svoj dio posla korektno, tužilaštvo polovično, sud nikako,svakodnevnica, opet ce na ulicu :"od ranije poznati policiji ".
Poznati policiji ali sudu nisu.
Toliko je te ZAPOSLENE omladine da pritvor mora biti slobodan za težih slučajeva. Koji će nažalost biti, samo je pitanja dana. I šta sad ja treba da se pitam ko je kriv ? PA neko ko je planirao za 25 godina da se NE RADEĆi ništa ko da mu je hazreti familija stvarala i radila stotinama godina. Samo im fali da počnu noasati plemičke titule: baron Bakir Bečiragić, baronesa Sebija, plemeniti Dragan grof Čović, uzoriti car Fahro Šćepan Mali itd itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Mogu razumit da nisu odredili pritvor za sestru iz ovog ili onog razloga. Ali za ostale, pogotovu za onog što su ga namlatili na Ferhadiji, fakat ne kontam. Majmun je zreo za doživotne, a kamoli za pritvora. Sačekajte da se i on ispali preko grane, pa lijepo zamolite Tunguziju da vam ga isporuči uhljebi jebeni....
Normalno da ne kontaš. Ni ona plavuša gore ne konta, al dobro ona je drot. To je njenih pet minuta, zato se i kezi.
STRAŠNO??? OVO JE NEVJEROVATNA PODRŠAKA KoJU ZLOČIN DOBIJA OD PRAVOSUĐA! KS i Dino - sada je vrijeme da najhitnije stupe u akciju oni koji plačaju pravosuđe u KS. Građani i njihovi izabranici i izvršna vlast. Dino ima li vlada snage? Ako ne reci javno i napravićemo građansku snagu - bez vas!
Pa neka su ih pustili. Sada Sarajlije trebaju uhvatit Pišonju i dobro ga nalemat (da se ponovo upiša na sred ulice), a poslije toga isto uradit i sa nepismenim tužiocima i sa korumpiranim sudijama.
ADA NOOOOO!STA URADI JADANNN! Zavijaju ko kerovi,jeb'li mamu sosonsku,zajedno sa onim poglavicom Radoncicem.
Treba sudijama oduzeti licence za rad kao i nezarađenu imovinu i postaviti nove sudije. Ovi su kriminalci najgori
dabogda ti gurali paprike sandzacke u rČma :D
Dragi Sude, dragi tuzioci i dragi branioci, molimo svi Boga dragog da vam ovakvi, u skladu sa bezakonjem koje ste sami stvorili, ulaze u kuce i ubijaju najdraze, kao sto su ubili i dvije neduzne djevojke. A vi ih onda pomilujte ili milujte po njihovim zakonitim genitalijama.
Bravo! I ja im želim isto, ali preskoči branioce, jer oni samo rade svoj posao.
dabogda sudiji koji je oslobodio retarda, neki Sefić zgazio najdražeg mu u familiji
za muslimane je pamet nepoznata činjenica.
Koji si ti retardinjo.Znas li degenu koja je tema.
Objaviti ime i sliku osumnjičene osobe, to je nešto što nema veze sa zdravom pameću. To je još jedan pokazatelj "pravne države".
U ovoj drzavi i lud ce poludjeti.
Jbt, pa ovaj Omar Mjesečar će crknut od posla, ima li i jedan "kriminalac" u SA a da ga on ne brani? 😂😂
On je prije godinu prijavio zaradu od preko milion maraka i sve regularno
hahah Tihi moj, ma kakvo crknuti.... naplati on to sve fino..... Evo @sansumg ima pravo sve regularno.... najbolje je takve i braniti.. platit ce koliko god da treba, samo da se izvuku.. a bgm ih i ima.... i previse nazalost.. Jutric drug moj.. sta se ovo svej razbjezalo.. nigdje ziva roba.. hahaha valjda stanje zadovoljavajuce pa zato hahaha ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (103)
nova trendza brate
ime i prezime sudije...i to su sve kriminalci iz redova SDA-
sud je glavni krivac haosa i stanja u zemlji. pustanja, uslovi, i presude kad padnu uglavnom su jadne i nikakve. za ubistva po 7 godina...policiji svaka cast
ma ja, opet na ulicu:"OD RANIJE POZNATI POLICIJI"