Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hhahahaha! Drago mije sto u zatvoru nema vazelina!!!
Ibrahimović Haris i sin Ibrahimović Dino!
OVO SAD NA OVOJ SIRITINJI PROSIPAJU SILU.A UBICE JOS VANI!!!!
@napoleon12.05. Zasto sirotinja napada policajce?
@novi123 Zato sto policajci ne napadaju bogate.
ibrahimovici = gurbeti
ha ha,Topalovići namarisali policiju KS.Kako i neće kad su primljeni mahom preko političkih veza
Treba prvo pod hitno promijeniti kazneni zakon i dovesti ljude ciste savjesti i cistih ruku koji ce raditi po slovu zakona a ne po diktaturi politickih nacionalistickih oligarhija i da pocnu vec jednom provoditi doslovno slovo zakona u djelo. Ovoj dvojici debilnih retarda odvaliti koju godinu radne robije i ddbele novcane kazne od po nekolike tauzenke pa ce se naredni huligani debelo zamisliti i da pokusaju ovako nesto a kamo li da urade
milicija i titin zakon !
Debili obični, kako moraš biti glup da napadneš policajca inače, a kamo li u situaciji kad specijalci sad jedva čekaju da ovakvima otresu bubrežnjake.
e ovo je vec presedan.....da sud odobri pritvor od mjesec dana......
@dmachiavelli znam......njih ne smiju zadrzavati........