Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Užasan put, ali vozači su još gori. Neki dan, žena u malom peugeotu kod tunela prema Sa vozi 40. Napravila kolonu iza sebe, i tjera ostale da je pretiču preko pune. Nažalost, nema ograničenja za minimalnu brzinu.
svake sedmice po jedan, i zastoj cijeli dan
U BiH su dobri putevi, dobra auta, dobri vozači..... kako ovo da se desi?
kada se desi udes samo bager i niz provaliju .Cijeli put stane zbog jednog udesa ..Niti mozes zaobici a ici okolo je gubljenje vremena Bager i gurnuti .Posebno onoga auto sto pretice na kozjoj stazi Jedino gdje mozes NORMALNO preteci je oko tunela na Karauli ..Ostala preticanja su ruski rulet
Dva najjaca grada u BIH a kozja staza ih povezuje ....Jos ja vozim samo ljeti mogu misliti kako je tek zimi ...Kamion ispred tebe mozes samo da guslas 40 na sat od Olova do Kladnja ..
Evo mene opet : NAJGORI, NAJOPASNIJI I NAJVISE FRUSTRIRANI VOZAC U EVROPI SU BOSANCI !!!!!!!!!!
Tacno ...Najopasniji su kad vide fino auto ispred sebe pa se zalete preticati sa krntijom
I tako, čekaš da dodje murija da napravi uvidjaj, pa dok se oni podignu iz kancelarija, vikendica ili kladionica, prodje sat vremena, a ti moraš na avion npr. Užas. Treba graditi brzu cestu, ovaj koziji put je za kočija.
Jesu li oba dizeli????
Što je najgore: ne može se zaobići