Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ja znam, Raca nije deponija industriskog otpada nego povrsinski kop rudnika koji je radio prije rata. Ljudi su dolazili i sami kopali cumur i prodavali. Sad moguce da je napravljena deponija nakon rata, ali prije rata znam definitivno da je bio povrsinski kop.
prijatelju,upravo je danas igrom slucaja,otvoren tender koji je krajem prosle godine raspisan za izbor strateskog partnera za uklanjanje ove deponije. @u prolazu sta ce radit na deponiji,skupljo otpad koji bi mu pomogao u prezivljavanju cetvoroclane porodice,bijeda brate...
Zna li se sta je radio na deponiji
za ovo su krivi vladajuci funkcioneri u Ze.taj otpad je uzeo desetak zivota a niko nikada nije dosao da vidi sta se tu radi i da sprijeci nesrece!!!!!!!!!!!!!!
Zasto ma administrator ne salje aktivacijski mail za forum ...
cccc, zivot okonca doslovno u dzubretu, RIP.