Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bjeze , vjesaju se? pa sta rade ta uprava i strazari ?
Kako ste formulisali recenicu ko da je javni tuzilac i vjestak prisustvovao samoubistvu..
sta mu drugo preostaje...
potvrdili su da je onaj sto je optuzen za iskoristavanje djeteta za djeciju pornografiju, shodno s tim, ko ga jebe!
ne moze se sprijeciti nekod da izvrsi suicid, ali bilo bi sramota da ga zateknu ukocenoga,e to je ne rad,a ovo se desavalo uvjek po zatvoru.
Sad ce biti neko mu od uposlenika pomogao da se objesi. Ja zatvora i govana.
ovo je onaj smrad od pedofila konta skratio muke e moj paša tek sada dolaziš u prave ruke jer džehenem je vječan i strašan , hoćeš da iskorištavaš djecu e tamam šta si posijao sada ćeš i da pokusaš i to pravo .
Objesio se Saša Despotović, pedofil kod kojeg je pronađeno preko 10.000 slika i videosnimaka malodobne djece. Uhapšen prije 4 dana, sinoć se objesio.
cuj sta rade cuvari pa nece dezurati pored njega 24h,pojma vi nemate kako to funkcionise a samo kenjate,da nije bilo prison break-a pola vas ne bi vidjelo unutrasnjost zatvora al hajd bitno je pametovati.
ne moze se sprijeciti nekod da izvrsi suicid. ali bilo bi sramota da ga zateknu ukocenoga,e to je ne rad,a ovo
https://www.facebook.com/evelin.subasic.5/posts/1917012521872581 !!!! OBJASNIO COVJEK
Ovoga su objesili jer je vjerovatno bio upoznat sa slucajem sejfica
ne moze covjek biti pametan....
izlazi na vidjelo strucnost drage nam policije. budite jos nestrucniji i nek se svi povjesaju ionako su na grbaci drzave.
Okačio život o' klin
došo mu glas dok je spavao
da nije ko od pomagaca onom Eskobaru?? :DDD