Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije mogao zivjeti sa onim sto je uradio prije tacno 16 godina.
Na ovakve clanke kazem-ukinite komentare. Postedite nas muslimanske morbidnosti i umobolnosti. Zar je moguce da se na svakom clanku mora naci bar jedan udaren. Veliki vas je vec broj. Nije mi ni cudo onda koliko je vehabija. NIJE BITNO KOJE je nacionalnosti pokojnik, resprect i manite se umobolnih komentara.
Cuj glupog pitanja, koji je motiv? U kakvoj smo drustvenoj i ekonomskoj situaciji cudo je da depresija ne uzima jos vise zivota. Jadnom covjeku je vjerovatno bio pun kufer svega. Nazalost, to je tako lipi moji...
jedan manje...
Pokoj mu duši. Društvo u kakvom živimo za pojedince postaje neizdržljivo. Koji je ovo već slučaj u ovoj godini u RS-u????
ukinite komentare.