Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajmo sad SIPA nastavi niz zatvaraj ovu mafiju!!!! pravda za dzenana!
Bog te cuo druze da se jednom ovo sve okonca i da se govna pohapse.
Alisa zna sta se desilo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakve su sve strahote ljudi gledali u ratu od detonacija po desetine rakomadanih tjela i niko ne dobi amneziju kao Alisa. Uhapsiti fuksicu i ispitati je profesionalno.
po mojoj procjeni treba se streljati oko 10-15000 kriminalaca da bi bilo lakse Bosni inace tonemo skroz
Fuj pravosudje..fuj drzavo
Pa ako ima istine u spekulacijama raznim, nemojte misliti da prije ili kasnije nece istina izaci na vidjelo, vazda se nesto dogodi, pojavi se svjedok, nekom zivci popuste, promijeni se politika...
Sjeti se Alisa, sjeti se...
Elmedine Dino Konakovicu koje ubio Dzenana Memica ?
Pravda za Dzenana i svu djecu
Samo da mala što je bila s Dženanom te večeri otvori usta i kaže šta je bilo, ne bi se sve ovo ni dešavalo...
a kad bi otvorila usta,nikad više ne bi otvorila oči...
Pa halo, gdje joj je čast i obraz!? Pa zar neko može imati sretan i normalan život poslije svega viđenog i (ne)urađenog!!!
Podrška Memiću i podrška osobi koja je prijetila pištoljem na UKC, tek se sada vidi ko i kako dolazi na pozcije da upravlja našim novcem. Šefica na UKC tek sada priznaje da pacijenti kupuju lijekove, tek sada kada je pištolj proradio, do sada je tvrdila suprotno. I opet tvrde kako je roditelj pacijenta kriv.
i sta sad dalida jos uvijek na slobodi i onaj vjestK Saobracajne struke i oni doktori sto sebija strajkuje za njih na slobodi a djeteta nema truhne da bi ovi fasisti zastitili fasisticke sinove sram vas bilo
Meni se cini da je Enra, desna ruka Sebi Ja, dala dijagnozu amnezija za gospodjicu.
i sakrila nalaz dizdarevića koji je rekao da alisa nema amneziju
Tžilaštvo nam je beton! Dokazano po ko zna koji put! Boookiiir i Aljoša bojovnik iz Minhena postavljaju svoje tužitelje, da se slučajno šta ne bi pokrenulo protiv njih i njihovih "biznismena" Budnji, Česira, Efendića, Brankovića, Jusufranića i sličnih! Nooorooooood znooooo!
Nek ste ih jebali bilo je vrijeme
Imate živog svjedoka,očevidca...jeste li zaboravili...!?!
Diploma iz Banja Luke je nevažeća, a nalaz vještaka iz Banja Luke važeći? Trebali ste sačekati izbore pa da NiP osvoji još glasova na ovom slučaju!