Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Titinom vaktu moj školski drug je falsifikovao štednu i digao 150000 Dem koje je u roku od 48 h prokockao u Monte Carlu! To ga je koštalo 15 g Zenice... Ovo sad je smiješno...čovjek koji je na takvom odgovornom mjestu gdje su mu povjerene tolike tuđe pare, da dobije tako malu kaznu? Za 300 g heroina dobio bi 3-4 godine
Čovjek iz Bužima je osuđen na ŠEST mjeseci ZATVORA zbog sječe 3 m3(oko 210 KM) šume !!! A ovaj KOLAC mazno oko 450.000 KM(pretvoreno u drva 6.500 m3) i dobio 2 godine !!! OVO SAMO IMA U BIH !!!
Kinezi takve posalju u rudnik da kopaju sve dok ne zarade i vrate pokradene pare sve sa kamatama i hranom koju pojedu tamo.
Uvenuce Narcis beli...
Malo..ali bolje i 24 mjeseca nego nikako-kako smo navikli.
Znaš kada će vratiti...........Nikad!!!!!
MORA! Ne mora! NEMA!!! Gdje zaraditi za dvije godine 160 000 maraka?!
isplati mu se odlezati a banka ce popusiti tu sumu....
Lejla Begovic na aparatima :o
Ovime je stekao preduslove za uspješnu politički karijeru
Halo gospon novinar Dz.P. "evra"??? wtf???
Jel i on bio pozitivan na corona virus
Jao cirkusa