Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo mi je rodica koja je ubijena sa njeno dvoje djece, a ostalo dvoje su u Tr u bolnici, vozac (nije prvi put da vako radi)je vlasnik par kafića u Novom Travniku
@KrvBosanska Kako se prezivaju poginuli? Pitam ovo jer znam neke ljude iz N. Travnika.
jeli moguce da u 99% slucajeva ovi nalokani kad ubiju nekog ili rane, ne samo da prezive vec oni prodju bez ogrebotina.
Sve je kriva policija koja umijesto da vikendom u kasne sate prati omladinu po kaficima i diskotekama i tamo negdje u blizini da kontrolisu oni takodje sjede po birtijama i ispijaju, e zato nam se desava ovo sto se desava!!
klikse, nije automobil udario pet osoba, nego razulareni kabadahija, automobilom. Policajci inače ne vole petljati sa ovakvim osobama, neće si problema, hoće da budu IN kad dođu u ćumez u kojem se oblokavaju ovakve kabadahije, a ne da im takvi šire priče kako su šupci i glume strooću. U nas su kabadahije IN i kurve. Policajci vole zaustaviti vozačice i driblat ih kao da su mafijašice, a ovakve ne, ovakvima srdačno odmahuju kad prolaze kraj njih.
KLIXe, nije automobil udario pet osoba, nego razulareni kabadahija, automobilom. Policajci inače ne vole petljati sa ovakvim osobama, neće si problema, hoće da budu IN kad dođu u ćumez u kojem se oblokavaju ovakve kabadahije, a ne da im takvi šire priče kako su šupci i glume strooću. U nas su kabadahije IN i kurve. Policajci vole zaustaviti vozačice i driblat ih kao da su mafijašice, a ovakve ne, ovakvima srdačno odmahuju kad prolaze kraj njih.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> Sexcoss.com
Nermin Hrustempašić se zove smećar koji je pogazio ovu nedužnu djecu i ženu!
seljacina neka
Europske vrijednosti BH Hrvata. Pijan za volan i ubijaj!
Čim sjedneš za volan, jednom nogom si u grobu a drugom nogom u zatvoru.
mislis pijan za volan kad sjednes? Onda se slazem.. Auto je super stvar ako si normalna i odgovorna osoba.. Ovdje je takodje problem sto u Novom Travniku nema nijedan jebeni lezeci policajac cak ni u strogo naseljenim podrucjima
@blackbriar Da si super vozač uvijek ima kretena koji te mogu ubiti divljajući svojim autom, pješaka koji i ne gledaju već ti samo iskoče pred auto itd.
ne bih mu bio u kozi, garant ih nije ni vidio... nece vise nikad
Kazu da je i dvoje djece poginulo.