Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koga boli k....
Zivjela svinjetina po Sarajevu.
vala je i ova mečka tehnički ispravna, zagrebeš je po ljevoj strani otpadne desni točak... only in BOSNIA :D
care ja sam tu isao samo do 3. razreda u skolu...stipu ti to....ne pale se trebe na gramaticare
e koga li ti pokupis sa takvom gramatikom...
care ja vama pokupim trebe kad odem dole a ne obrnuto...logika ti nula..one hoce dobar provod, talesike, auto itd...ali o tome se ne radi. vi ste jednostavno primitivni u mnogu cemu..nije ni cudo sto toliki narod bjezi odatle. mislite da ste neki maheri ako kroz grad vozite 100 na sat..sto se da vidjeti u prilozenom...izfrustirirani ste i neostvarene licnosti..ne svi ali vecina. laku noc
Nažalost nije regulisano saobračajnim znacima, tj ima samo jedan znak koji unosi još veću zabunu. Kakva država takvi i saobraćajni inžinjeri
prodajem kamilu, ko nova shtalirana cijelo vrijeme prednost imaju raja sa bistrika i vratnika
Sve je uredno regulisano saobraćajnim znacima al\' oni očito za seljčiju ne važe pa ni sa semaforima ne bi bilo drugačije.
Ides mi na zivinice...nego ovaj fakat, jel ti to neki nas dole, maznuo trebu tebi koji si gore, pa si se malo ljutnuo. Nije postovao pravila, prisao je golfom 2, i poznatim humorom nas dole osvojio srce dusu i tijelo tvoje nikad ne prezaljene ljubavi...Ili se zapravo radi o tvom roditelju ljepseg spola?
..i ti sad kao smjesan....ostavila nekog fata...aa krkana jarane
ma svi ste vi dole ista mraka..mislim da nema ni u jednom evropskom gradu, koji su i veci i imaju slozeniji saobracaj toliko nesreca kao tu. zatucani ste, ne postujete vladavinu prava, nesto glumite a ne vidite dalje ispred vrha nosa. ja bih vama oduzeo auta jer to nije za vas i dao vam motokultivatore pa se onda preticite i divljajte sa istima.
@djuro E što me slatko nasmija :-))))
\"ja sam tog dan obavljao najnormalnije funcije, ovaaaaj, jutarnje, zalijevao sam pesticidima polje iznad Bukovice (...) iznenada, na lijevoj strani, u vidokrugu, sam primjetio neki objekat, nepoznat, koji je bio blještav... ustvari mjenj\'o je boju... ustvari bio je žut...zelenkaste boje... povremeno...\"