Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za njih je samo traktor po njivama...
Hajde sto mi nije jasno kako se ukljuci u pogresan smijer,ali ljudi dragi kako moze voziti i dalje i ne shvatiti da je u pogresnoj traci,e to mi aposlutno nije jasno.Zar je moguce da vozis i vidis druge dvije trake i ne skontas da si u pogresnom smjeru i ne reagujes.
@Termitator2
@Termitator2 Ali on misli da ostali voze u pogresnom smijeru ...... znas ono jedna budala vozi u pogresnom smjeru ...sta jedna ima ih hiljade .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tempirane bombe...sve do jednom, ovi su imali sreće a prije par godina je momak kod Splita sa Golfom 1 sa majkom pored sebe vozio 55 kilometara u kontra smijeru! Svi su ga uspjeli eskkivirati osim Audija A5..obadvoje su u Golfu poginuli na licu mjestu a bračni par u Audiju je bio teško povrijeđen!!! Nikakvi radari nam neće pomoći dok god je ovakvih budala!
Kad sretnes ovakvog baju na autoputu i ostanes ziv, prvo ti se odsjeku noge od straha a onda se jos i upiskis od srece da si ziv.
Moze Bošnjo sve
Ovo je za psihijatrije odmah
Šta da bude magla ili veće nevrijeme eto mrtva glava Ovo treba kažnjavati zatvorom
Ma nije auto-put za šumljake....
BulevarDivnihLjudi...genocidna i zauvek prokleta tvorevina umno bolesnih pokazivaca spolovila...pa naravno da je pod koncesijom...ENTITET nemoRe to napravit...a treba i odrzavat...kako kad ni obicne ceste ne ciste...a nemore traktorce na autoput...pogazice ih sila...
@BulevarDivnogNaroda...genocidna i zauvek prokleta tvorevina...vozi Mile traktorce...hahahahaaaa...ENTITET! hhahaaaaaa
@BulevarVARa...genocidna i zauvek prokleta tvorevina umno bolesnih pokazivaca spolovila...samo je traktor za njihA...hahahaaaaa
U Njemačkoj je sankcija za ovakav prekršaj zatvorska kazna do 5 godina. Jednostavno je riješiti ovakve pojave
Nije se lako prilagoditi sa 🚜na 🚗ili🚚🤦‍♂️
Majstorluk nema sta
Idiot! Nivo: Master
Vidi ova dva pravoslavca preferiraju nazohor ekavicu, a kako se na ekavici piše ČMAR, garant nemaju pojma
A zašto ste cenzurisali natpis na kamionu? Treba javno objavit koji je ovo idiot, ugrožava živote ljudima.