Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednom mi jedan 55-godišnji Danac kaže; obišao sam puno zemalja ali samo u Bosni sam vidio da ljudi pale suho raslinje.
@Willi To isto sam i sam vidio. Nigdje u EU gdje god sam bio nisam vidio da neko zapali staro siblje i zaraslu njivu. Skupe na kamaru i kamionom odvezu negdje. Oni sto pale polja sa poznjevenom psenicom najave i vatrogasci zapale polja kontrolisano. Kod nas toso dodje u potkosulji, poderane farmerke, cigara u labrnji i naskilji pa potpali hrpu granja i to nece na livadu odnijeti vec uz sumu odmah
@Willi slavenski običaji, jung, arhetipi, genetika, tradicija, bla bla
To ti je kad se doslje iz sume ponasaju kao da su i salje u sumi
PA HOCE LI POLITICARI KONACNO UVESTI ZABRANU BILO KAKVIH PALJEVINA KOJE NISU PRIJAVLJENE I KONTROLISANE? UVEDITE VIŠE I ZABRANU I OGROMNE KAZNE - DRUGAĆIJE NE MOŽE SA OVIM INDIJANCIMA
Sta je ovaj s Veleža snimao Hrasno Brdo u Sarajevu 😂
Koji je klinac ovom poremecenom narodu???
Nije ni dosljo niti je neko palio njive,nego je narkoman sa hrasnog brda.Nije mu prvi put a policija dodje,saslusa,klimne glavom i ode.
alaj ih neko pali
Ljudi, vodimo racuna sta radimo na svojim njivama i imanjima i ne dozvolimo da sami izazovemo opcu opasnost po sebe i druge komsije i sugradjane. Razmisljajmo o tome gdje, kako i na koji nacin sta raditi na njivama i okucnicama. Neki bi jedva docekali da izbiju pozari sa vecim i nesagledivim posljedicama. To su oni koji u Sarajevu prizeljkuju mnogo umrliih i zarazenih Coronavirusom i ko zeli da preko nevolje naroda dodje ponovo na vlast u Kantonu.. Znamo svi ko su oni i ko to prizeljkuje.
to krkani inovatori i najpametniji na svijetu
Pozari ili korana, nema treceg