Komentari (639)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primitivizam, kucni odgoj, bolesni mentalitet, sovinizam, fasizam, mrznja, bolest, seljacine, kreteni, glupani, fasisti, maloumnici
srpska posla
idioti, huligani, džiberi,
PRIKAŽI ODGOVORE (35)
Mi smo odgajani u prividnom bratstvu i jedinstvu, pa nas zaratiše dok si rekao keks... ne smijem ni da zamišljam koliko današnjim klincima malo treba... Premalo..
Poskok, svaka čast na takvom razmišljanju jer si i ti mlađa raja.. (da se tako izrazim).. ali ti je svako slovo na mjestu.. Andriću... e ti si mi čudan.. al aj nek' si.. ne istražuje mi se..
Treba protjerati srpske gradane iz Prijedora (svakog ko sebe gleda kao srbina/srpkinju i spoji to sa praoslavnom vjerom a inace bi BiH bila bolja bez mjesani vjera po mom mislenju Hrvatska je dobar primjer gdje je srpsko stanovnistvo 1995 vecinom protjerano a takoder i Kosovo koji bi trebao biti dobar primjer i cilj za bosnjake u BiH). Srbi sirom cijelog Prijedora i cijele BiH su izgubili pravo zivjeti u Prijedoru i u drzavi BiH vec prije 23 godina. BiH kao drzava je strasan slucaj na Balkanu, tu imas svakakve bagre. Bosnjaka, hrvata, srba, zidova, cigana, rusa, poljaka, ukrainaca, slovenaca i svega jos puno. Sto se tice jednaki prava, pos*rem se na to. Srbi u Srbiji ne bi nikada davali bosnjacima sa Sandzaka jednaka prava i mnogi bi ucinili novu Srebrenicu u Sjenici a bosanski jezik nije priznat u Hrvatskoj ni bosnjaci kao narod nisu priznati u Hrvatskoj (a talijanci jesu). BiH je NASA (bosnjaci) drzava i tu smo jedino vecina, hrvatima eto Hrvatske srbima eto Srbije!
Ako njih ne zeli Hrvatska/Srbija, nek zive u "no mans land", izmedu BiH i Hrvatske/Srbije. Samo jos nesto znacajno, praoslavce koji sebe gledaju kao bosance (nista srbi) i katolici koji sebe gledaju kao bosanci (nista hrvati) i svi ostali branitelji u BiH Armiji Jovan Divjak i tako dalje i naravno Zeljko Komsic... oni su uvijek dobro dosli u moju BiH. A onaj ko sebe gleda kao hrvata ili srbina i gine za tudu i drugu drzavu, nek ide negdje drugo i nek nikada sebe spoji sa "bosanac", "bosanka" ili "BiH".
https://youtu.be/F1kpTEtxoG8
Znate sta vi srbadija ste bolestan narod , citav svijet vam se smije . Nazivate se nebeskim narodom,mora da ste svi napuseni . Smrdite, J*** se medjusobno ko zivotinje , nema te kulturu ,jedino ako vam se ona zove e... te bate ... to vam je sve sto znate . Nista vi nemate,gdje su amerikanci i Albanci da vam pokazu kako deda dere koze.
Шта је било са оним заставама ИСИЛ-a у Горњој Маочи? Зашто није Кликс објавио онај снимак из Сирије где бошњаци Исламске Државе отворено прете да ће постављати екпслозиве по Босни и Србији.
Nije moguce da je neko mogao mahati sa Ljiljanima u sred Prijedora!! Da se to slucajno rezervat od 23% poceo da siri??? Da li ce Prijedor dozivljeti sudbinu Brckog??? Sta ce tek biti kad dodzu Manijaci i Horde u Prijedor!!?? PANIKA u srbskom rezervatu!!??
Traženje čepa :D
BOSNA I HERCEGOVINA svijetska sila br.1 po CYBER RATNICIMA po glavi stanovnika
ZASTAVA SA LJILJANIMA TO JE BIH srbi na APARATIMA,NESTALO IM KISIKA.
Svakom vlahu,koji trajno napusti Bosnu,dajem po50KM za putne troskove po glavi! Svi vlasi,koji se misle izselit,nek mi se slobodno jave.Ako su velika porodica,(u sta cisto sumnjam,jer vlasi su slabi u nataliteti),bit cu presretan,pa bi mogli uhvatit jos koji bonus!!!
Meni da das pola Smrdije,bit cu radije ciganin nego neokupani Smrdin!!!! Mi se ne prodajemo kao vi!!To bi ti valda moralo vec biti jasno!!! PONAVLJAM,da mi pola Smrdije daju i sve Smrdkinje u haram-dzaba!!!!
SADA ce srbi da spavaju sa ZASTAVOM LJILJANA. MORACE DA SE NAVIKAVAJU.
Volim ljiljane i gazim vlahonje, gazit cu jih sve do Drine a Bogami i sire.
U najboljim sam godinama.Da jednim kurcem ti iz*** sve zenski rod,pa na kraju i sve vlahonje koje ne poljube Sest ljiljana!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Daj Boze da Srbistan prime u EU,pa da se i ova saka seljak doseljenih iz Hrvatske izseli iz Bosne!!!
Dragi Mesa, hocemo da Bosna igra jednu tekmu u Prijedoru!!!! OBAVEZNO!!!! Prvo Prijedor,pa onda dalje.Step by step!!!!
Neki dan strgnuta zastava Republike Hrvatske, nije bilo ni vijesti, ni komentara osude. Sad preko 500 komentara, sva tri konstitutivna naroda ista bagra.
Treba je pruziti punu potporu Bosnjacima Prijedora!!!! Srbi su tu u qurcu,jer jim prijeti gubitak grada Prijedor!!To ce se mirnim putem desit,a bilokakvim ozbiljnim sukobom jos prije!!! Braco Bosnjaci,braco Albanci,stanite u potporu braci Prijedora koji brane nasu zastavu i nase simbole!!!!
Čekaj ba, neko ovdje nije normalan.. Trobojka na svakom koraku ćim zakoraćiš u manji entitet... šta jedu govna s tim ratnim zastavama, neka počiste prvo ispred svoje avlije...